Lana Langeveld na de zomer terug in GTST

Lana Langeveld vertrok dinsdagavond uit Meerdijk, maar niet voor lang. Aan RTL Boulevard laat Faye Bezemer, zoals de actrice echt heet, weten dat ze na de zomer terugkeert. In het programma blikt ze terug op haar afscheid. “Lana heeft het een beetje moeilijk met de gebeurtenissen uit de afgelopen maanden. Er is wat geruzie en gedoe en daarom heeft ze samen met haar moeder besloten dat het beter is als ze een tijdje de rust gaat opzoeken bij haar opa en oma.” Het afscheid was moeilijk. “Het was echt vreselijk”, lacht ze. “Het was heel erg emotioneel, ook omdat ik het hier zo naar mijn zin heb gehad. Ik wist dat ik het echt ging missen.”

“Mijn eerste scene was met Melissa, Ferry en een vriendinnetje, dus dat was wel heel leuk”, blikt de actrice terug. “Ik was wel meteen op mijn plek.” Ondanks dat de rol ver van haar af staat, vindt ze het leuk om te spelen. “Ik heb twee broertjes van 14, dus die zitten nu net in die periode dat ze overal tegenaan gaan trappen en lastig gaan doen, dus daar kan ik heel veel inspiratie uit halen”, lacht Faye.

De actrice gaat er dus maar heel even tussenuit. “Deels omdat het zo geschreven is, maar ik zit ook in de vijfde klas van het Atheneum, dus het is soms een beetje druk en het is fijn om me even op school te kunnen focussen.”


11
Laat een reactie achter!

Gilly

Lana was toch op de boot van J
Maes toen deze vermoord werd..

Nathanael

Ben ik serieus de enige die heeft gehoord dat ze WAARSCHIJNLIJK terug komt. Ze zeiden niet dat het daadwerkelijk zo was? Dus wat loopt iedereen nou weer te zeggen?

Mjo

In Boulevard werd gezegd dat Lana terugkeert voor een begrafenis. Maar dat blijkt niet uit de inhoud van bovenstaand artikel en ook niet uit het interview dat Faye Bezemer (Lana) gisteren gaf bij Boulevard.

En ja, Jan Maes is inmiddels gecremeerd. Dat zij zijn zoon Mees toch tegen Zoe in Toko! Ook Alex weet dat, want die vroeg ook in Toko aan Mees hoe het met hem ging, dat was zelfs op de dag van crematie/begrafenis.

Dus ik denk dat Boulevard maar weer eens de klok heeft horen luiden en niet weet waar de klepel hangt.

Celine

Wat een haatreacties! Kijk dan lekker niet!

Zebje

misschien wordt z’n as dan begraven. Dat gebeurt ook weleens in t echt.

Konijn

Wat erg dat deze verhaallijn zolang gaat duren šŸ˜“Ik zei pas voor de grap; het zal wel cliff worden voordat de moordenaar bekend wordt…en nu blijkt het echt zo te zijn. Hoe krijgen ze het voor elkaar šŸ˜£

Petra

Volgens de zoon van Jan Maas was de begrafenis al geweest. Beetje raar dit!!!
Wel leuk dat Lana weer terug komt alleen duurt deze verhaallijn omtrend de mogelijke moord te lang!!

jeannet

inderdaad dat was toch dat hij tegen zoe op botste in box

nicky

ja klopt toen zei hij dat ze net de crematie hadden gehad
maar duurt wel erg lang idd

Yoshi

Jezus! Dus die Jan Meas verhaallijn gaat nog na de zomer door? Wtf man!

En deze griet hoeft niet terug te keren!

Kenny

Dat betekend dat de verhaallijn met jan meas tot de zomer gaat duren