Robin niet vrijwillig uit GTST

Robin Martens vertrekt op donderdag 21 december uit GTST. Haar exit is echter niet vrijwillig. Aan RTL Boulevard laat de actrice weten: “De makers wilden stoppen met de verhaallijn van Rikki.”

Robin, die al 8 jaar lang de rol van Rikki vertolkt vond het heel jammer. “Dat was wel even gek. Ik ben ook wel verdrietig geweest.”

Robins personage Rikki vertrekt samen met Abel naar Rotterdam.

 


22
Laat een reactie achter!

Roxy

Belachelijk dat het personage Rikki ophield. Robin speelde erg goed en had een leuke rol met haar kids. De acteurs die korter in de serie spelen spelen heel erg slecht en nep. Er moet beter geacteerd worden anders raken ze mij als vaste kijker vanaf 1990 kwijt. Verhaallijnen worden ook minder en ver gezocht. Lief zijn voor elkaar dan komt alles goed. Weinig spanning. Als gtst uitgezonden wordt of doe ik dat als ik met van alles bezig ben omdat het mij niet meer zo boeit. Zoek betere en interessantere acteurs en een spannender realistischer verhaallijn.

Jan jaap

Rikki was misschien af en toe wel een vervelende zeurende personage geworden. Helaas. Want de vrouw die de rol van rikki vertaalt. Lijkt mij echt een fantastische dame. Die het heel goed en overtuigend heb neer gezet. Jammer voor haar dat de verhaallijn zo moest lopen. Want ik vind haar echt hartstikke goed in acteren. En ik hoop ook dat ze dat zeker blijft doen!

riezz

EINDELIJK !!!!! 21 december is een feestdag hier, ik wacht al jaren op het vertrek van deze vreselijke rol die al 4 jaar is uitgespeeld en maar in herhaling vervalt .
Nu nog haar vader er uit en de hele overbodige familie de Jong is weg…………… wat een zalig vooruitzicht.
Hopelijk een paar leuke nieuwe mensen er in (en niet graag alleen maar moeilijk opvoedbare pubers , maar ook een paar “echte” mensen graag.

Edd

Ik ben het met de meesten hier eens. Ik vind Loes goed spelen! Ze is wat mij betreft ook echt een aanwinst en aanvulling op alle andere actrices. Ze is tenminste niet zo Gooische kak, ze zou zo the girl next-door kunnen zijn.

Vlinder

Ik ben ook blij dat Rikki eindelijk weg is,ik heb haar nooit leuk gevonden, ik vond haar zo vervelend, eindelijk is daar een eind aan gekomen. Loes mag wel blijven in GTST!

Pinkeltje

Ben blij dat ze weg is RikkienietgoedSnikkie heel irritant en ondankbaar personage.
Recentelijk ook weer Sjoerd heeft haar dochter terug gehaald van Thijs en dan toch weer zeuren over zijn drugs verleden als het haar uitkomt om Bram mee te nemen.

Victoria

Geen problemen mee. Hopelijk komen er nu wat oude personages terug, zoals Stefano of Nick.

Iris

Mee eens!

dinges

Dit vind ik niet zo erg.

DAAAAG !

EINDELIJK….na jaren me geërgerd te hebben aan deze “actrice” is ze nu gelukig weg. Kan me trouwens de tijd niet meer herinneren dat GTST iemand echt ontslagen heeft (behalve Lucas) zonder enige reden. Mijn reden had ik wel: wat een C-acteur was dat zeg! De plaatselijke toneelvereniging heeft nog betere talenten in huis zeg!

Luke

Die Maaike (uit het AZM ziekenhuis) en Zoe en Loes vindt ik wel een aardige toevoeging. Die Maaike kan nog een aardige bitch gaan spelen volgens mij.
Overigens totaal geen moeite met het vertrek van Rikki, vind haar samen met die Sam de slechtste actrices uit de hele serie.

Richard40

Ik ben heel erg blij dat ze er eindelijk uit gaat, had al jaren geleden uit de serie geschreven moeten worden die drama queen want iedere verhaallijn die zij heeft gespeeld dacht Rikkie altijd alleen maar aan zichzelf en bij het kleinste dingetje dat er gebeurde ging zij weer een advocaat inschakelen inplaats van het gewoon samen mondeling op te lossen. Ik hoop dat dit personage nooit meer terugkeert in GTST!!! Rover is vervangen door Q en Bill is vervangen door Jan. Rikkie zal ook wel worden vervangen door een andere karakter die GTST zal gaan komen versterken. Wat betreft… Lees meer »

nick

Tis een SCRIPT he…niet echt 😉

Tanja

Ik ben er ook wel blij mee dat ze weg is. Zowel de rol/karakter als de actrice vond ik totaal niks zeggend. Ben wel erg enthousiast over Loes, Zoe en Jan. Jan mag van mij het nieuwe boosaardige karakter worden. Loes is leuk, naief, grappig en de actrice speelt het goed. Zoe mag van mij ook een vast karakter worden. Daar zit wel veel pit in.

dr. Phil

Ja dat krijg je als je zo statisch acteert als zij doet. ..totaal geen gezichtsuitdrukkingen..continu dezelfde gelaatstrekken.
Misschien een re-cast op zn plaats binnenkort.

tim

Nou ik vindt het niet zo raar hoor. Totaal onzinnig type..gespeeld door een mega slechte actrice. Heb haar nooit goed gevonden. Evenals die Nina een heel slecht actrice. Ben wel er g blij met Zoe en Loes. Die hebben wat meer natuurlijke stijl van acteren.

Peter

Belachelijk,ik denk als gtst zo doorgaat dat de kijkcijfers ook nie zo briljant meer zullen zijn,en ik snap het ook echt niet kijk als zo lang gtst,als schrijvers bel je toch ouden castleden weer op ofzo lijkt me,weet de tijd 2000 tm 2006 nog wel wat een leuke cast was dat,oom Govert helaas overleden,Stefano benjamin rik job Dennis ray Jef robert Nick Milan enzovoort allemaal der uit bel er een paar van hun,en maak een leuke verhaal lijn ook leuk voor de oude garde die er nu in zit nog,bijvoorbeeld ray is der vandoor gegaan nooit meer iets van vernomen… Lees meer »

Joop

Wat een belachelijke beslissing van GTST. Ik snap hier dus echt werkelijk helemaal niks van. In tijden dat veel castleden vrijwillig stoppen met de serie schrijven ze er iemand uit die er helemaal niet uit had gehoeven. En dat terwijl het ook nog eens een goede actrice is die haar rol altijd en nog steeds heel goed neerzette. Oke, Rikki is misschien momenteel niet zo leuk in de serie maar dat heeft elk personage wel eens, dat heeft nou eenmaal te maken met bepaalde verhaallijnen. Dit is vaak na een tijdje wel weer beter in nieuwe verhaallijnen. Elk karakter maakt… Lees meer »