‘Lana veel eerder terug in GTST’

Volgens weekblad Libelle is Lana Langeveld zeer binnenkort alweer terug te zien in GTST. Eerder deze week werd in RTL Boulevard gemeld dat Lana na de zomer terug zou keren, maar volgens het vrouwenblad klopt dit niet en kunnen de liefhebbers haar spoedig weer begroeten in Meerdijk.

Volgens RTL Boulevard zou Lana terugkeren om de begrafenis van Jan Maes bij te wonen. Ook deze informatie klopt niet, aangezien van Maes enkele weken geleden al afscheid genomen is. Libelle meldt dat Lana terug zal keren voor een andere begrafenis. Het is dus de grote vraag voor welke begrafenis zij terugkeert. Ook zou Lana een sleutelrol gaan spelen rond de dood van Maes.


20
Laat een reactie achter!

Ik

Ik denk Lucas of Farah.

Anton

Sjord word niet vermoord zware onzin
Laura gaat de serie verlaten mafkees

Flapperdeflap

Sjors zou ik aannemelijk vinden. Ze voegt niet echt meer iets toe aan gtst, Inge Schrama is nu al zo lang weg en het is nog steeds onbekend wanneer en of ze terugkomt, hoelang de huidige actrice Sjors wil blijven spelen is ook niet bekend. Ik kan me zo voorstellen dat de schrijvers ergens een grens moeten trekken. Voordat Lana vertrok stuurde ze een bericht naar iemand waarin de vroeg haar moeder met rust te laten. Wellicht wordt Sjors vermoord, al dan niet door dezelfde persoon die Jan Maes vermoord heeft.

Sjoerdke

Sowieso laura of Anton logischer de vrouw van amir is net in meerdijk en nam de taxi terug ze was kwaad maar amir zal haar tegenhouden niets voor niets jaren gezocht die heeft een vaste rol dus dat kan niet@

Veertje

De vrouw van amir is gevlucht dus dood zal ze niet gaan!! Laura gaat heen en uit de serie of zoeva want die deed een opdr met ayssen en werd gek!!

Kevin

Ik denk dat Farrah de vrouw van Amir dood gaat en dat ze terug komt om Amir te steunen. Lana heeft altijd goed kunnen opschieten met Amir dus dat zou logisch zijn.

Zoë, Loes, Amir, en Sjors zullen echt niet doodgaan. Denk miet dat ze nog meer vaste rollen kwijt willen na zoveel exit’s.

Luizenmoeder

Ludo en janine zijn een superkoppel die zijn dat niet.

Het is laura die is toe aan pensioen,anton kan ook i.v.m dat vastzitten in de cel dat ie gek wordt of zoevie die zelfmoord pleegd of pillen inneemt of nina die nog steeds niet terug is of Loes haar exit.

naomi

marly van der velden ‘nina’ is weer begonnen met draaien en komt begin April terug in de serie

Micheal

Ik denk Zoeva die zichzelf van kant maakt ze doet steeds vreemder denk dat ze de serie verlaat en ze kon het niet aan geheim over jantje maas

yvonne

Wie is toch Zoeva…

Teun

Laura denk ik ook of anton of sjors pleegd zelfmoord doordat amir zijn vrouw terug heeft na jaren zoektocht komt ze weer in zijn leven dat doet haar pijn.

Maria

Laura is al tijd depri en blijft dwars doen (denk dat zei eruit gaat)ook tegen Stanley maar die wordt verliefd of zal hij heen gaan?of iemand krijgt een ongeluk of word ziek of anton gaat heen door al die ellende in de cel of sjoerd wordt gek.

Pim

Lana mag beter wegblijven dat rot kind! Heeft zei dan toch maas iets aangedaan?zoewie duwde hem maar miss leefde hij nog en toen lana kopje onder geen idee.
Ik denk dat laura de serie verlaat en dan heen gaat waardoor lana komt.

Zebje

Kunnen ook nog Bing of Amir zijn.

Zebje

Lana kent Laura wel maar niet zo goed als Sjors Laura kent. Misschien dat t Laura zou kunnen zijn. Maar misschien is Martine toch dood en wordt ze gevonden. Of Sjors rol wordt uitgespeeld? Of Rik haar oom?
en vooral t laatste wordt misschien spannend , rondom Jan Maes.

nicky

mijn gevoel zegt laura

Yoshi

Het lichaam van Martine is natuurlijk gevonden!

naomi

nee want ze hebben de hele zee al door gekeken martine leeft gewoon nog maar misschien komt ze terug you don’t know