Update: Is Anton de biologische vader van Tiffy uit Nieuwe Tijden?

Anton Bouwhuis

Eerder schreef GTSTCourant dat Anton Bouwhuis mogelijk de biologische vader is van Tiffy Koster uit Nieuwe Tijden. De GTST-magazines, waarvan de eerste editie vanaf vandaag verkrijgbaar is, hebben een vierdelig feuilleton waarin een schokkende gebeurtenis uit het verleden van Anton Bouwhuis aan het licht komt. In de eerste editie van het GTST-magazine is te lezen dat Anton vierentwintig jaar geleden via zijn huisartsenpraktijk in contact is gekomen met ene Bernadette. Door problemen in de privésituatie van zowel Anton als Bernadette groeiden de twee naar elkaar toe. De twee zijn uiteindelijk met elkaar naar bed geweest.

Tiffy Koster uit Nieuwe Tijden heeft altijd gedacht dat haar vader is overleden, maar dit blijkt niet zo te zijn. Inmiddels is bekend dat de biologische vader van Tiffy Koster in Meerdijk woont. Tiffy’s moeder heet Bernadette Panhuys. Het lijkt er dus op dat Anton inderdaad de biologische vader van Tiffy is.

 


5 reacties op "Update: Is Anton de biologische vader van Tiffy uit Nieuwe Tijden?"

Chantal

Ik zou hett leuk vinden als Tiffy naar goede tijden komt om haar vader te ontmoeten, met haar naïeve en lieve persoonlijkheid kunnen veel verhaallijnen gemaakt worden (en ik ben wel benieuwd hoe Anton zou reageren als hij opeens een dochter zou hebben).

Romke

Dit zou zo ontzettend jammer zijn! Te precieze herhaling…

Cliff was ook herhaling, maar van verschillende eindes van verhaallijnen weer iets ‘nieuws’. En wat wil ie ook na meer dan 25 jaar!
Maar nee, Anton opnieuw een buitenechtelijk kind, dat is nog te kort geleden..

judith

nou dat vind ik ook

Anoniem

Sorry hoor maar ik vind het al superknap dat ze al 27 jaar een cliff verzinnen dus een beetje respect is wel op zijn plaats, doe het ze eens na!

Gtst

Wat ga jij je druk maken om iemand zijn persoonlijke mening?