GTST melkt verhaallijn Jan Maes schaamteloos uit

Het huidige seizoen van GTST blinkt niet echt uit in creativiteit. De verhaallijn rond de moord op Jan Maes is inmiddels al meer dan 3,5 maand bezig. Daarmee melkt de soap deze verhaallijn schaamteloos uit. Nog altijd is niet bekend wie de moord op zijn of haar geweten heeft. Ook de gemiddelde GTST-fan lijkt er inmiddels helemaal klaar mee te zijn en laat dat ook blijken op social media. Een greep uit de reacties:

Als je 1x in de week kijk dan ben je weer op de hoogte. Dit duurt echt te lang. Ik denk zelfs voor 90% dat dit duurt tot de zomercliffhanger:(

Altijd om acht uur voor de tv, maar de laatste tijd niet. Het maakt niet uit of je wat mist, want is allemaal zo langdradig gewoon niks meer aan.

Dat gedoe over de moord gaat wat te lang door. Had allang opgelost moeten worden.

Ook de kijkcijfers van GTST zijn niet meer zoals vanouds. Met moeite trekt de soap de laatste tijd 1,1 miljoen kijkers. Een aantal jaar geleden was dat wel anders toen de serie steevast meer dan 1,6 miljoen kijkers wist te boeien.

Het is nog altijd niet bekend wanneer de moord op Jan Maes eindelijk opgelost zal worden.


34
Laat een reactie achter!

Bianca

Vergeet niet Rtl lounge en videoland, daar wordt gtst ook uitgezonden.

Edd

Ik kijk alleen nog maar de shorties of RTLXL en spoel de helft door. Lucas krijgt de laatste tijd ook echt alleen maar achterlijke verhaallijnen… zijn lucky boxer kwijt, beha’s los maken… het is weer echt Spangas dit. Ik kijk uit naar de terugkeer van Mark en Marieke! Hoewel ze helaas weer precies dezelfde aanpak hebben als met Linda’s terugkeer. We zijn alles kwijt, maar niemand mag het weten en we leven ruim boven onze stand.

riezz

Vergeet niet dat dat ook al was met Kimberley en haar vader, ze herhalen steeds hetzelfde.
Heb je geen geld dan kom je terug naar Meerdijk.
Maar ik kijk op precies dezelfde manier dus als jij, who cares wie die Jan heeft vermoord , hij zat er maar even in en was helemaal niet belangrijk voor de serie en als ze echt iets hadden willen doen dan had die directrice van het ziekenhuis gewoon de dader moeten zijn met haar koude kop en dan waren we van die onzin verlost, maar dit duurt nu gewoon al maanden te lang.

rIck

Zoë heeft bekend in de aflevering van 13april

Denn

Tijd om weer nieuwe schrijvers in het team te gooien. Dat deed in 2008 ook veel goeds. Van 2006 tot 2008 zat GTST toen ook in een behoorlijke dip..

Toen werd de dan. Huygens geïntroduceerd en slechte acteurs als Jeffrey Hamilton en Robin Zijlstra de laan uit gestuurd.

Ik hoop dat de actrice achter Loes en de acteur achter Q dit seizoen ook voor het laatst zijn. Slechte acteurs, nutteloze personages. En die verhaallijn van Jan Meas duurt echt eeeeeuwwwwigg!!!

Ik denk dat de soap weer leuk wordt als Mark en Marieke terug keren.

Konijn

Ik ben een week of twee gelden gestopt met kijken en het bevalt prima 🙂 Af en toe kijk ik nog op deze site…

Dominique

Volledig mee eens. Ik vind sowieso dat de kwaliteit van GTST enorm achteruit is gegaan het afgelopen jaar, maar dit spant inderdaad wel de kroon.We lijken geen stap verder te komen en er wordt overal onnodig veel drama gecreeërd. De “creatieve” nieuwe beslissingen die zijn gemaakt in de laatste maanden mogen snel worden terug gedraaid.

Rick

Aysen is opgepakt in de aflevering van donderdag 12april

Wil

Het duurt inderdaad veel te lang en haal Linda er ook maar uit, zij speelt zo gemaakt. Ik vind er niks meer aan. En dan t nieuwe wat eerder de dag gebeurde, gaan ze terug naar die dag. Laat dat gewoon dezelfde avond zien, van wat er eerder die dag gebeurde

H.ten Ham

Super langdradig!

Romke

Ik solliciteer bij deze voor schrijver bij GTST. Sowieso een cliff besteden aan een gastrol vind ik wel een beetje triest. Zeker als het dan zo lang wordt uitgerekt, al half jaar niks nieuws gebeurd. Ook na half jaar opeens weer de verliefdheid van Sjors en Amir oppakken… Beetje inspiratieloos lijkt het wel.

Ik dacht nog toen Laura werd ontslagen: ‘Yes! Eindelijk eens wat nieuws, een verrassende verhaallijn’. Maar die viel ook al snel dood…

Lici

Ik kijk nog steeds! maar niet meer braaf om 8 uur voor de tv maar op videoland kijk ik zoiezo al een week vooruit superchill

ArnieAlberts

In het allerergste geval gooien ze er dalijk net voor de onthulling ook weer zo’n dramatische tijdsterugblik “DRIE MAANDEN EERDER” tegenaan ook nog.

Corine Weernink

Het had al lang klaar kunnen zijn van de moord. Het duurt wel erg lang

Moud

“het uitmelken van een verhaallijn”, is toch inherent aan een soap?

Ik kijk meerdere soaps, vooral op buitenlandse TV kanalen. Daar gebeurd precies het zelfde.

Mc bijkerk

Als in het dagelijks leven iemand op zo,n wijze vermoord wordt dan kan de poitie wl naar huis.Er gebeuren geen nieuwe dingen meer in gtst en dat is jammer want er kijken steeds minder mensen