Huwelijk Farah en Amir: sprookjeshuwelijk of drama?

Amir heeft Farah voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd en ze zei volmondig ja! De twee laten er geen gras over groeien, want vrijdag 11 mei stappen ze in het huwelijksbootje. Het belooft een dag te worden om nooit te vergeten. Wordt het een sprookjeshuwelijk of een groot drama? Het verleden leert dat de meeste bruiloften in Meerdijk niet goed aflopen. Ook de spoiler van 11 mei laat doorschemeren dat er gevaar op de loer ligt…

De dag van de bruiloft begint al vroeg: er wordt omgekleed, een boeket gehaald, trouwgeloften geoefend en een feestlocatie versierd. En Amir wordt de deur uitgestuurd, want het zien van de bruid brengt ongeluk.

Het huwelijk is vrijdag 4 mei al te zien op Videoland en RTLXL.


23
Laat een reactie achter!

Rick17

Farah is van het balkon in de kerk gevallen na dat ze een selfie wilde maken.
Ik vermoed dat ze dood is gegaan.

Ook goede verhaallijn om weer iemand uit de serie te gooien lol

Tricolore

Heb het ook gezien maar denk niet dat ze direct overleid , omdat Anton zijn baan weer terug heeft en ze er snel bij zijn.

Misha

Was weer lekker voorspelbaar.

piet

helemaal zat van dat Amir en Farah gedoe,na vele jaren(vanaf 1e aflevering ) trouw kijken,is dat nu voorbij,ga mooi zo door schrijvers van gtst

Misha

Als ik jou was zou ik se aflevering van 11 mei dan nog wel kijken.

Rick17

Ik denk dat omdat hun allemaal een andere kant opkijken, en aangezien sjors er nergens opstaat. Dat sjors binnenkomt en zegt amir ik wil jou.

Vlinder

Maar het zou natuurlijk wel kunnen dat Farah ernstig ziek is en niks daarover gezegt heeft en misschien wel dood neer valt na hun ja woord.

Vlinder

Farah en Amir gaan wel trouwen je ziet allemaal foto’s van hun hoe hun elkaar zoenen en boeket weggooiden, elkaar de ringen geven. Er gaat misschien iets gebeuren met Nina of Sjors want hun zie ik niet zitten daar.

Pluisje

Waar kun je die foto’s zien?

nicky

ik denk iets anders als ik de foto zie waar ze aan het dansen zijn staan andere allemaal naar 1 kant op kijken omdat er iets gebeurd en ze kijken niet naar farah ik zie nina ook niet erop zou het kunnen dat zij diegenen is waar wat mee gebeurd

nicky

op gtst.nl staan er meer foto s van het huwelijk

Nathanael

Je ziet er wel meer niet lol

Linda

Ik denk dat Farah tijdens de plechtigheid komt te overlijden..

Damian

Ik vermoed dat er op de bruiloft iets gaat gebeuren

Jeroen

Joh je meent het.. Dat is precies wat hierboven staat

Melanis

Hahahahha

Jolanda

De dochter van Sjors komt eerde terug voor een begravenis.