Spoilers 12 t/m 16 maart 2018

MA 12/03
Kimberly is er getuige van dat Aysen een stiekem afspraakje maakt. Linda probeert een stommiteit voor Anton te verzwijgen, maar hij krijgt toch argwaan. Het frustreert Bing meer en meer dat Nina zijn telefoontjes niet beantwoordt. Laura begint een kruistocht tegen Stanley.

DI 13/03
Als Q een ontdekking doet, weet hij Aysen klem te zetten. Janine raakt verontrust door nieuws over Ludo’s bedrijf. Linda zet Sjoerd onder druk. Goed nieuws voor Zoë: ze mag een toelatingstoets voor de medicijnenstudie doen.

WO 14/03
Laura wordt uitgedaagd door Stanley en zorgt ervoor dat hij haar met andere ogen gaat zien. Aysen probeert Sjoerd ervan te overtuigen dat hun woonsituatie totaal ongeschikt is om voor Bram te zorgen.

DO 15/03
Linda schrikt als Anton de juridische tactiek van zijn advocaat niet ziet zitten. Als Bing Amir om hulp vraagt, heeft Amir niet door dat Bing een geheime agenda heeft. Rik doet Zoë een aanbod dat ze niet kan weigeren.

VR 16/03
Amir beseft dat hij de toekomst alleen maar kan omarmen als hij het verleden achter zich laat. Q helpt hem hier op creatieve wijze bij. Rik voorziet Sjors van liefdesadvies. Sam wordt achterdochtig als Q een geheim voor haar heeft.


35
Laat een reactie achter!

Poppetje

Aysen is ook verdacht op de moord van Jan kijk hoe ze met die trut omgaat die het onderzoek leid in de Haven ze wil het frustreren door met haar naar bed te gaan, denk dat Zowie ook in het complot zit en laan heeft alles gezien.Het komt Aysen ook heel goed uit dat Anton voor de moord vast zit zo kan ze alles verdraaien en gaat de verkeerde dader de bak in

Ode

Farha komt idd volgende week de serie in ,,, was te verwachten,,

Noppes

Ik wist het,,,,Vara komt bij Amir aan de deur terwijl hij op het punt staat de liefde aan Sjors te verklagen

Poppetje

Het gaat nergens meer over in gtst Laura is een zuipschuit en zuipt goedkope wijn van de Lidl en Lucas maat zich druk om een onderbroek die Noud aan had hahahahaha.
Jullie moeten en een komische soep van maken zoals de Nanny met publiek verhaallijnen zijn heel slecht.
Oja die valse trut Sjors krijgt trekjes van haar moeder Martine en ze was pas 15 jaar toen ze Laan kreeg ze is nu 30 jr ongeveer

Jantje

Ik denk Loes.
Lana belt “zij” met de mededeling dat ze vertrekt uit Meerdijk en niets heeft gezegd en vraagt haar moeder met rust te laten. Loes heeft Lana gedreigd dat ze Sjors iets aan zou doen als ze iets zou zeggen. Loes wilde ook graag dat Lana wegging bij Sjors en ook dat ze met meerderen gingen gourmetten i.p.v. alleen Lana met Sjors. Loes was bang dat Lana haar mond voorbij zou praten.

Poppetje

Dat jij nog kijkt??? er moet een einde komen RTL verliest ook veel kijkers en programma,s als de Lidl eruit stapt is het over en uit mooi geweest

Vlinder

Volgensmijn is Laura gewoon verliefd op Stanley. Ik denk dat Laura en Stanley wat gaan krijgen samen.

Poppetje

hahaha een opgemaakte taart exit met die taart

Loes

De zoon van Jan Meas heeft het gedaan. Lana heeft het gezien, daarom durfde ze niet naar school. Zitten bij elkaar. Ze heeft Zoë daar ook gezien. Ze is bang dat Zoë haar ook gezien heeft en dat Zoë denkt dat zij het gedaan heeft. En over het scrillen naar een naam op de telefoon, L komt net eerder dan de M van Mees.

Inge

Hou toch op, waarom zou je een derde verdenken terwijl de verdachtes maar oplopen?

Julia de V

Rik en Nina samen voor wat extra drama

Julia de V

Zullen Bing en Nina gaan scheiden?
Loes en Bing 😍😄

GTSTdective

Ik denk dat er een trouwerij komt. Die van Aysen en Sjoerd en dat er daar iets gaat gebeuren. Dan lijdt dat tot de zomercliffhanger

Vlinder

Huwelijk gaat denk ik niet komen tussen Aysen en Sjoerd. Aysen heeft een dubbele agenda: Ze gaat vreemd met een vrouw die een onderzoek is begonnen om de moord op Jan Maes.

Frank

Nogmaals Anton kan niet opdraaien voor de moord op Jan Maes, omdat we binnenkort (voor de mensen die Nieuwe Tijden volgen) nog de verhaallijn met Tiffy (Koster) krijgen. Wat ik ook opmerkelijk vond was dat de advocaat van Anton Cecile Koster heette, dus misschien de pleegmoeder van Tiffy? Verder vind ik de verhaallijn rondom de moord op Jan Maes inderdaad saair worden!

David Di Tommaso

De pleegouders van Tiffy Koster zijn overleden.

Frank

Nou David Di Tommaso, ik volg Nieuwe Tijden nog steeds (kijk nu naar seizoen 3), maar dat wat je zegt kan ik mij eigenlijk niet écht meer iets van herinneren. Weet je nog in welke aflevering dit naar voren is gekomen? Maar vond het meer toevallig eigenlijk dus vandaar dacht ik misschien is het haar pleegmoeder.

JopieSlim

Langdradige verhaalslijn, duurt veel te lang, gaaaap…en toch wil je weten hoe het allemaal afloopt🙄

Pinkelkotje

Stanga en Soras Bram!

Stanga was echt tof

GTSTdective

Ik denk dat de moord op Jan Maes totaal iemand anders is die je niet verwacht
Zoë, Anton en Bing zijn voor de handliggend.
Net zoals op de moord van Mike toen. Het was Rik, had het totaal niet verwacht.

Julia de V

Zijn vrouw

Gtst

Loes…
Die zet lana ook onderdruk… zij is zonder dat iedereen t weet de nieuwe ultime bitch van gtst denk ik. Ze haalt bing en nina uit elkaar…
Zoë gaat denk ik bij Rik wonen ( nieuwe relatie? En sporten samen)

Zebje

Inderdaad. Ik vrees dat Anton er voor zal opdraaiën. Nu Lana weggaat naar pleeggrootouders langeveld komt de waarheid niet op tafel. Ik denk nu dat Loes de einverantwoordelijke is voor Jan’s dood. Ik denk dat ze Zoë is achterna gegaan en zag wat er gebeurde en toen in een impuls hem heeft laten verdrinken om Zoë te helpen. Ik denk dat Lana schrok van zowel Zoë als Loes en dus ook heeft gezien wat Loes heeft gedaan. Anyway misschien is Lana’s echte oma nog in leven nu Ludo’s nieuwe bedrijf in problemen komt? Ludo werkte even voor een bank maar… Lees meer »

Victoria

Hoezo zou Ludo’s bedrijf in de problemen komen? Er staat alleen dat Janine verontrust is. Dat wil in principe niet veel zeggen, want zij is nogal snel verontrust.

Julia de V

Ludo is toch loonslaaf?