Spoilers 16 t/m 20 april

Maandag 16 april
Loes wordt heel erg zenuwachtig als Zoë te laat is voor een afspraak. Sjoerd verwacht steun van Lucas, maar het loopt anders. Amir spreekt Linda erop aan als zij haar eigen kind negatief beoordeelt. Aysen doet er alles aan om het pact tussen Zoë, Loes en haar in stand te houden.

Dinsdag 17 april
Aysen eist dat Sjoerd haar de gelegenheid geeft om haar keuzes uit te leggen. Alex komt met een nieuwe visie op de moord van Jan Maes. Linda krijgt goed nieuws, maar raakt gestresst als ze geen vrij kan krijgen van haar werk. Anton doet een bekentenis.

Woensdag 18 april
Stanley ziet hoe verdrietig Laura is en doet zijn best om haar op te beuren. Sjors merkt op dat Bing Loes kortaf behandelt en neemt het voor haar op. Farah voelt het ongemak bij Amir en wil weten wat er speelt. Ze benadert om die reden Janine…

Donderdag 19 april
Linda en Sam confronteren Aysen met haar acties. Loes is tevreden wanneer het niet zo goed gaat tussen Nina en Bing. Nina regelt een advocaat. Sjoerd verzamelt moed. Allereerst om Anton onder ogen te komen en dan moet hij zich ook nog gaan excuseren bij Linda.

Vrijdag 20 april
Een plotseling besluit van Bing maakt grote indruk op Nina. Amir begrijpt niet waarom Sjors een uitnodiging van hem afslaat. Laura krijgt een rondleiding door het Paleis. Sjoerd, Noud, Kimberly en Lucas dagen elkaar uit. Het leidt tot een onmogelijke weddenschap.


27
Laat een reactie achter!

PFZ

Loes wordt aangereden door Nina.. Zou ze hierdoor overlijden? Lana heeft geen familie verband met Loes maar als ze alles gezien heeft (wat er gebeurt is met Jan Maes) en ze hoort via social media / nieuws etc. dat dat gebeurt is, kan het zijn dat ze alles verteld…. Misschien heeft ze wel bewijs in haar telefoon, waardoor Anton en Zoe alsnog vrijkomen??? En Nina vat het plan op om terug te keren naar HongKong? Misschien verteld Bing wel waarom Loes niet wou en dat ze dit misschien met opzet gedaanheeft? komt er eindelijk een einde aan dit?

nicky

nee loes komt in het zh met kleine dingen niet dat ze er dood aan gaat

Noortje Wittepit

Ik denk dat iemand buiten de serie Jan Maes heeft vermoord en dat het met een sisser afloopt: ik vermoed die man die Zoë moest uitloten van haar studie geneeskunde, hij werd in een later stadium nog door Jeanine geinterviewd zodat Assen en Zoë meer info konden krijgen over de smerige praktijken van Jan Maes

Zaraaa

Nina was niet meer aanwezig toen Jan Maes werd vermoord toch?

Het word langdra

Zijn jullie nou zo dom, of ben ik de slimste hier?
Als jullie in het begin heel goed hebben gekeken zagen jullie dat jan uit het water wilde klimmen,
Lana aan de kant zat,,,, ze is van Jan geschrokken en heeft hem een trap gegeven ,, recht op zn borstkas.
Zo hoog kan Zoe niet getrapt hebben,,,,, Dus dader 100% Lana

nicky

maar door wie word ze gechanteert dat lana niet praat

Maartje

De slimste ben je dus niet, want als je goed hebt opgelet de afgelopen tijd had je geweten wie het is en dat is niet Lana..!

Dennis

GVD GTST stop alsjeblieft met die kut verhaallijn van Jan Meas!!!!!

Iris

wat heeft Farah nou met Janine te maken? Ze kent haar niet eens.

Mjo

Wellicht zal Farah, Janine gaan uitvragen over Sjors. Janine en Sjors kennen elkaar al zo lang. Sjors was vroeger ook het kindermeisje van Lana.

Maar ben het met je eens, het is en blijft raar.

nicky

sjors was vroeger niet het kindermeisje van lana
van nina ja

Mjo

@nicky, klopt. Heb me vergist.
Lana is de dochter van Sjors

nicky

kan gebeuren we zijn allemaal mensen

Bianca

Van Lukas, niet van Nina.

Claudia

Hoe kan Sjors het kindermeisje van lana zijn geweest terwijl lana haar dochter is!!

Mjo

@Claudia, Ik heb mij “gewoon” vergist. Kan gebeuren. Gebeurd iedereen wel eens.

leon

Sjors is de moeder van Lana, ze was aupair van Nina en Lucas

Bianca

Lukas bedoel je. Lana is de dochter van Sjors.

najma

Ook raar dat amir het vreemd vind dat sjors zijn uitnodiging afslaat hij wil toch perse farah

Luna

Ik vind dit met stip op 1, het saaiste en traagste seizoen van GTST ooit. En ik heb alle seizoenen gezien. Ik ben nog nergens echt van onder de indruk geweest. Niet zoals bij verhaallijnen die vroeger voorbijkwamen.

Neem bijvoorbeeld ooit die verhaallijn van Laura in een sekte, dat was zo spannend en was voor mij -toen als kind- zo indrukwekkend. Ik vond dat zo indrukwekkend dat ik altijd blijf hopen dat Maarten Verkerk met zijn assistente Ingrid nog eens terugkeert in Meerdijk. Dat Laura dan de schrik van haar leven krijgt als ze hen tegenkomt bij de Lidl haha.

Vlinder

Zoë heeft Jan niet vermoord uiteindelijk is Lana het sleutel van de waarheid. En toen leefde Zoë en Rik lang en gelukkig, want ik denk dat Zoë wat krijgt met Rik.

Kimberley

Dat denk ik ook van Rik en Zoë

Mjo

@Vlinder, ik ben het met je eens dat Zoë, Jan Maes niet heeft vermoord. En ja, Lana kan (alleen) het verlossende antwoord geven op wie het dan wel heeft gedaan.

Zou wel leuk zijn als Rik en Zoë samen iets krijgen, passen wel bij elkaar vind ik.

Elisa

Ik denk dat Loes Jan Maes heeft vermoord want Lana kreeg steeds paniekaanvallen als zij Zoë en Loes tegenkwam!!

Benthe

Dat zou goed kunnen ja , het is ook raar dat loes niet blij is met de terugkomst van Nina . Want Nina en bing horen bij elkaar en niet loes en bing .

Moud

Dat Loes niet blij is met de terugkeer van Nina, snap ik wel. Nu ziet Loes haar kansen verkeken om Nina bij Bing weg te houden en Bing verder te versieren om Bing voor zichzelf te hebben.
Want het is wel duidelijk dat Loes verliefd is op Bing.

Benthe

Dat begrijp ik wel moud . Want loes doet dat alleen maar om bing voor zich zelf te houden , en uiteindelijk is ze inderdaad verliefd op hem . Maar als Nina daarachter komt dan wordt het een bitchfight en dan zal loes zelf naar hong kong gaan