Spoilers 18 t/m 22 december 2017

MA 18/12
Aysen en Mayke zijn er getuige van hoe Zoë zich weer in de nesten werkt. Loes doet Nina een belofte, maar ze wordt tegengewerkt door Bing. Ludo en Janine hebben een discussie over wat het beste is voor Kimberly.

DI 19/12
Zoë krijgt de consequenties van haar daden voor haar kiezen. Ze vraagt Laura om hulp. Loes maakt indruk met een pitch. Amir krijgt hulp van zijn vrienden als hij zijn woonruimte wil inrichten met betaalbaar meubilair.

WO 20/12
Loes is onder de indruk van de doortastende manier waarop Bing te werk kan gaan. Als Kimberly over haar eigen situatie leest, wordt ze overmand door emoties. Laura moet op gesprek bij haar hoogste baas.

DO 21/12
Sjors kan zich niet neerleggen bij een besluit van Rikki. Ze start een verrassingsactie. Sjoerd merkt hoe moeilijk Bram het vindt als er grote veranderingen in zijn leven zijn. Abel krijgt ongevraagd vaderschapsadvies.

VR 22/12
Aysen draagt een nieuwe bewoner voor Toko voor. Laura heeft het moeilijk. Sjoerd reageert zijn verdriet en frustratie af op degene die hem het meest lief is. Als Sjors in de ochtend haar ogen opent, wordt ze enorm verrast.


16
Laat een reactie achter!

Richard40

VR 22/12: Aysen draagt een nieuwe bewoner voor Toko voor.

Zal er alweer een nieuwe gast in GTST gaan komen dan?

VR 22/12: Als Sjors in de ochtend haar ogen opent, wordt ze enorm verrast.

Komt Martine weer terug?

Debsie

Of misschien Tiffy uit Nieuwe Tijden?
Die op zoek wilt naar vader?

Nick

Er valt iets op aan de uitzending van gisteren kijk goed hoe Ludo en Janine zich gedragen niet meer aanraken en raar elkaar aankijken.

Liz

Gaat kimberly dood?!??

Dominique

neeee je gaat me toch niet vertellen dat gtst nu eindelijk sjors en rik gaan samen brengen, nu sjors door een ander wordt gespeeld?

Mjo

@Dominique dat was ook gebeurd als de rol van Sjors nog door Inge Schrama gespeeld werd. Is nou eenmaal de verhaallijn.

Dominique

dat begrijp ik, maar ik vind het jammer dat ze nu eindelijk richting die verhaallijn lijken te gaan, terwijl sjors nu door iemand anders wordt gespeeld. was juist de comfortabele chemie tussen ferry en ingmar waardoor ik rik en sjors graag samen wilde zien.

Zebje

Wordt Laura ontslagen door de holding van de Rozenboom? Nola is nog steeds eigenaar maar onzichtbare holding heeft t voor het zeggen. Zijn ze opgestookt door Jan Meas de Sugar daddy van Zoë ? Ik hoop dat Rikki eindelijk vertrekt met Abel.

Martin

Ik denk dat ze te horen krijgt over de situatie van Sil..

Poppetje

Ja we zijn Rikki-moe wat een trut altijd de strijd om Bram en Teddy met Sjoerd aangaan, en ze gaan uit gtst en in 010 wonen gelukkig

aysenbanger

ze is hier niet gewenst in 010

tweak

Dat zal best maar ze proberen zoveel mogelijk situaties uit het dagelijks leven na te bootsen… het is niet allemaal koetjes en kalfjes en leuk leuk… dit is de echte realiteit! Kijk naar de verhaallijn van Zoë ook zoiets 😉

juran koster

hoi nieuwe bewoner juran koster
mee spleet van haar kimberly sander van jou
raar doen

Dennis

Rikki vertrekt dus ook

elise

nee Sil ( Laura zoon ) in nieuwe tijden is dood

John

Hij is helemaal niet dood. Hij staat gewoon op de cast foto voor nieuwe tijden.