Lesbische affaire in GTST: Aysen Baydar gaat vreemd!

Een verrassende wending in GTST: Aysen begint een lesbische affaire met politieagente Deborah. Baydar gebruikt de affaire om erachter te komen waar de politie mee bezig is in de zaak naar de moord op Jan Maes. Als Aysen er eenmaal achter is gekomen dat Deborah ook betrokken is bij dit onderzoek én op vrouwen valt, probeert ze haar vertrouwen op subtiele wijze te winnen. De twee wisselen telefoonnummers uit nadat ze hebben gezoend in de auto.

Hoe ver zal Aysen gaan om haar schoonvader Anton Bouwhuis vrij te pleiten? Bouwhuis zit, volgens haar, onterecht vast op verdenking van doodslag. Rechercheur Alex de Boer denkt dat Anton door zijn driftbuien zichzelf niet meer onder controle heeft. Genoeg reden voor hem om Anton als schuldige aan te wijzen voor de moord op Maes.

 

 


40 reacties op "Lesbische affaire in GTST: Aysen Baydar gaat vreemd!"

Kara

De lesbo actie van ayssen is nu op videoland nog niet op tv als sjoerd dit ziet of te weten komt hangt ze en word bruiloft meteen gestopt en anton wanneer redden ze hem nou uit de cel?hij heeft maas niet vermoord dat was prostituee soewie dus hoezo pakken haar niet?
Robert/Jef keren terug in Meerdijk voor laura die gaat zelfmoord plegen ze is doorgedraaid ze mag er wel uit die ouwe rimpel kop hihi tijd voor een andere

Jolanda

Het is Zoëy en waarom moet Laura eruit omdat ze een rimmpelkop heeft?Dat is toch al zo discriminerend tegenwoordig voor vrouwen met een rimpel,dan moeten ze gelijk weg,maar mannen zoals Jef en Robert zitten onder en die mogen wel terug komen? Wat krom zeg!Laat Laura lekker blijven,ze is nog steeds de enige die vanaf het begin er in zit.
Hou zou jij het vinden,als je rimpels krijgt en je baas ontslaat jou ervoor en daar in plaats komt er één van 18,ben je dan ook zo blij?

MHA

Wanneer komt die aflevering op tv?

Moud

Als ik de spoilers lees dan denk ik, in de afleveringen van 8 en 9 maart 2018

Roger

Elke dag de zelfde worst is ook niet alles denk Dat bijna elke lesbo haar wel lekker vind 🙂 ze gaan wel trouwen hoor

Mjo

Aysen gaat wel erg ver, om de bewijzen binnen te halen, dat Anton onschuldig is.
Maar ja, ik zal maar zeggen, het is “voor een goed doel”. 🙂

Alleen hoop ik dat Sjoerd er niet achter komt, dan is het voor de zoveelste maal, einde relatie en al helemaal geen huwelijk.
En mocht Sjoerd erachter komen, dan hoop ik dat Anton vrij is en zijn onschuld is bewezen. Dan is hun relatie misschien nog te redden.

Richard

oké moet Anton bouwhuis uit gevangenis komen groetjes terug van Richard

Desiree

Ik vindt niet dat het kan sjoerd heeft jouw heb gevraagt om met hem te trouwen je hebt ja gezegd en Dan ga jij vreemd

Lorena

Wat jammer dit is het einde van hun relatie,geen trouwdag

Melissa

Sjoerd en aysen moeten wel bij elkaar blijvennnnn!!!!!!

Megan

Als Sjoerd er maar niet achter komt

Berte

Jeetje ayssen wilt info van jan maas en gaat vreemd als sjoerd dit te weten komt geen trouwerij

Diana

Wie speelt Deborah?

Kelly

Charlotte de moel

17jaar

omfg

carla

Het word wat langdradig allemaal.De spanning gaat ervanafstand.

Jolanda

Daar ben ik het met je eens,Laat nu maar eens de echte moordenaar eens zien,ook al denk ik dat die er niet is,zelfs die Zoëy niet,ook al denkt ze dat zelf.In ieder geval heeft die Lana het gezien.

Swier

Ik denk van ludo.

Zebje
Lol echt niet Ludo. Loes heeft t gedaan in een opwelling. Ze is Zoë achternagegaan en zag stiekem wat er gebeurde [ De worsteling tussen Jan en Zoë en dat hij te water raakte ] . En toen heeft Loes t trappetje geblokkeerd en toen is Jan verdronken. Bij t trappetje zie je duidelijk iemand met een jas dicht , Zoë was half loot . En Bing had een andere broek dan die onzichtbare persoon bij t trappetje. En Lana heeft dat ook allemaal gezien. Ik denk dat Loes Lana onder druk gaat zetten. Je merkt ook dat zij door… Lees meer »
Cpeeters

Ik durf er bijna zeker van te zijn dat zowel zoëy als bing als anton onschuldig zijn. Ik vermoed dat lana hier bij betrokken is geweest uit schrik hem onder water heeft gehouden en daar door verdronken is. Maar zij zal haar mond nooit open trekken.

Henk

Rick heeft het gedaan