GTSTCourant - Zoë Xander

Anouk Maas 4 juli voor het laatst te zien in GTST

by GTSTCourant

De zoveelste exit van GTST is een feit. Donderdag 4 juli is Anouk Maas voor het laatst in GTST te zien. Na een periode van twee jaar stopt de actrice met de rol van Zoë Xander.

Richting het einde van seizoen 29 besluiten Zoë en Rik tóch weer voor elkaar te gaan. Rik vraagt Zoë ten huwelijk waarop zij volmondig ‘ja’ zegt. Terwijl Rik het geld helemaal niet heeft, mag Zoë van hem één van de duurste trouwjurken uitkiezen. Als smoes vertelt Rik dat zijn overleden moeder Maria hem een groot geldbedrag heeft nagelaten. Als Zoë er echter achter dat Rik dit geld heeft moeten lenen, besluit ze dat zij en Rik toch niet bij elkaar passen. Ze willen allebei namelijk wat anders in het leven: Zoë houdt van luxe en geld, terwijl Rik hier veel minder oog voor heeft.

Niet veel later vertrekt Zoë, samen met Nabil, naar Dubai. Het is niet bekend of Anouk Maas in het nieuwe seizoen terugkeert in de soap.


Lees ook:

16 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Maaike
27 juni 2019 09:01

Beetje raar gedoe dit met die Nabil. Waarom gaat ze niet gewoon een tijdje naar haar vader? Die was ineens weg…?

Bianca
27 juni 2019 10:57
Antwoord op  Maaike

Mee eens ?

Saskia
27 juni 2019 17:39
Antwoord op  Maaike

Waarom die vader ineens weg was vraag ik me inderdaad ook af

Zebje
27 juni 2019 11:46

Ik dacht eerst dat zij inelkaar stortte of t ongeluk kreeg waar Amir voor wordt opgetrommeld met heli. Dus of Janine of Aysen gaat dood. En we wisten allang al dat Zoë van luze houdt. Nabil is gewoon haar nieuwe pooier en zij weer sugargirl.

Dre
27 juni 2019 13:35
Antwoord op  Zebje

Aysen en Janine leven beide nog. Aysen is tijdelijk weggaan. En Janine is ontsnapt door Aysen

rietje
27 juni 2019 12:00

Nabil wilde zo graag dat Zoë voor hem zou kiezen als persoon en niet voor het geld. En nou kiest ze dus toch voor hem om het geld. Beetje rare wendingen.

Hubertus.
27 juni 2019 15:54

Anouk eruit vinden we jammer, waarom niet Rover – Valentijn en die nare Lana met jojo deze mogen wat ons betreft onmiddellijk vertrekken samen met Daan deze personen voegen helemaal niets toe aan de verhaallijn.

Not
27 juni 2019 17:25
Antwoord op  Hubertus.

Lana kan zeker nog voor opschudding zorgen met haar valse gedrag. De andere zijn vervelend om naar te kijken, maar dat geld voor het merendeel van de huidige cast. Wordt tijd voor betere tekstschrijvers

Henk
27 juni 2019 17:41

Vind dit veel overeenkomst hebben met het einde van de relatie van Rik en Charlie. Die maakten elkaar ook ongelukkig en toen vertrok Charlie ook naar het buitenland! Overigens best jammer. Anouk Maas is een goede actrice. Personage was niet geweldig maar mocht graag naar haar kijken. Dit is de zoveelste in het rijtje van vaste karakters die er na 2/3 jaar uitgaan. Erg jammer want zo moet je steeds wennen aan weer nieuwe karakters terwijl je net gewend bent aan sommigen… gaan ze weer weg! Anouk Maas past in het rijtje Barbara Sloesen, Toprak Yalciner, Louis Talpe, Beau Schneider,… Lees meer »

Edd
28 juni 2019 17:54
Antwoord op  Henk

Wat ik vooral jammer vind, is dat ze Rikki eruit geschreven hebben. Dat was géén keuze van Robin Martens zelf. Rikki kon me echt het bloed onder de nagels vandaan halen en dan ben je dus een goede actrice! Wat mij betreft had ik nog een hele tijd naar haar en Bram kunnen kijken, prachtig ventje was dat 😀

Henk
30 juni 2019 15:05
Antwoord op  Edd

Helemaal eens!
Robin Martens is een hele goede actrice. Bovendien konden ze met het personage Rikki nog heel veel doen. Doodzonde dat de schrijvers haar er uit hebben geschreven.
Ze kunnen haar wat mij betreft per direct terug halen. Laat haar lekker gezinnetje spelen met Abel, Bram en Teddy en creëer een vriendschap tussen haar en Nina (in plaats van die nieuwe Puck? wat moeten we met NOG een nieuwe?).
Daarnaast vind ik dat Rik heel erg een vaderrol is die is niet zonder kind in een serie kan. Robin en Ferri hadden ook altijd prachtig mooie scenes.

L.G.Korving
27 juni 2019 19:47

Jammer, dat Anouk Maas 4 juli voor het laatst te zien is op het scherm en gtst verlaat Ik vind haar een goede actrice. Ook Aysen vind ik goed acteren en ook zij gaat weg bij gtst. Ik ben een trouwe kijker , alhoewel ik het de laatste tijd een stuk minder vind met al die jeugdige spelers, het wordt meer een jeugdserie
terwijl het altijd even als een momentje
voor mijzelf was , ongecompliceerd, even meedromen in een verhaallijn.De echte spanning gaat er uit met de huidige jonge spelers, jammer!
Lou

markpostma
30 juni 2019 19:11
Antwoord op  L.G.Korving

anouk maas gaat volgens mij voor een half jaar eruit omdat ze nu in een voorstelling in het theater meedoet omdat iemand ziek is haar zien we heus wel weer terug in het nieuwe seizoen van gtst en aysen gaat er ook een halfjaar eruit

Ankie
29 juni 2019 09:12

Ik kijk vooruit, dus heb het al gezien. Weer zo’n voorspelbare actie. Nabil zegt ‘ik ben hier nog tot donderdag’ En ja hoor, op het nippertje gaat ze met hem mee. Goh, dat zagen we even niet aankomen….NOT. Dat Zoe ineens voor een luxe leventje gaat is ook al niet erg geloofwaardig, want daar bleek eerder helemaal niks van

Apeldoorner
3 juli 2019 18:50

Begin steeds te ergeren bij GTST jammer dit weer. begin steeds minder te kijken laat de acteurs/actrices langer erin zitten net als vroeger of ik kijk niet meer begin steeds meer te wennen aan het clubje.

echt jammer dit

Groeten uit apeldoorn

Dex
4 juli 2019 00:07

Ik zeg MAXIME TERUG vanaf het moment dat Marjolein Keuning eruit ging is de charme weg van GTST,
natuurlijk was dit Marjoleins eigen beslissing om eruit te gaan na 9 jaar.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!