Bart Oomen speelt Bill Norris, de ex-man van Linda, in GTST

Opnieuw een nieuw gezicht in GTST: vanaf volgende week maandag maakt Bart Oomen zijn opwachting in de serie. Hij speelt de rol van Bill Norris, de ex-man van Linda en de vader van Rover en Sam. Oomen is bekend van rollen in Volgens Hem Volgens Haar en Van Speijk.

Na alle ellende tussen Anton en Linda, besluit Anton Linda aanstaande vrijdag ten huwelijk te vragen. Ze kan haar geluk niet op en zegt volmondig ja op zijn aanzoek. Rover, Sam en Sjoerd hebben ook hun goedkeuring voor het huwelijk gegeven. Er is echter één probleem: Linda is door een fout met wettelijke papieren nog met haar ex-man Bill getrouwd. Nadat Linda Bill van de situatie op de hoogte heeft gebracht, staat hij een paar uur later onverwachts voor de deur van Huize Bouwhuis…


6
Laat een reactie achter!

sandra

spannend !!!!

Lellie1980

Idd SPANNEND‼️

Jack

Ik kan niet wachten

marcel30

ik heb al de aflevering van de entree en de aflevering al vooruit gekeken, hij speelt wel goed en een tacktische spelletje maar wat dat verklap ik niet, ik dacht eerst dat het olaf malmberg bekend van westenwind als maurits de acteur was hij lijkt er veel op!

ruben tuin

bart oomen moet ui gtst

Myriam

Bart speelt super goed! Mijn dochter heeft dramalessen van hem gehad.