Keert Bas Muijs terug in GTST?

Het ziet ernaar uit dat er binnenkort wederom een oude bekende terugkeert in GTST.

Afgaande op de spoilers lijkt het erop dat Bas Muijs 19 maart terugkeert in GTST. “Lucas is enorm enthousiast als hij een onverwachte gast krijgt, maar heeft niet door dat Tiffy zich geïntimideerd voelt.” Die onverwachte gast zou zomaar eens Lucas’ vader, Stefano Sanders, kunnen zijn. Een andere hint: op Instagram volgt Bas diverse GTST acteurs die op dit moment in de soap te zien zijn.

De acteur was in 2014 voor het laatst te zien in GTST.


24
Laat een reactie achter!

Dre

Zie liever nick terug. Stefano heeft niets meer van toe te voegen aan gtst.

theo

toppy

Henk

Inderdaad nick zou wat toevoegen. Hij was altijd mijn favoriet.

Flapperdeflap

Het een hoeft het ander niet uit te sluiten toch? Ik kan er zo al een fantastische verhaallijn bij bedenken, hopelijk kunnen de schrijvers dat dan ook 😀

Annette

O geweldig, ik heb altijd gehoopt dat hij terug zou komen. Hopelijk niet voor een gastrol, maar voor langere tijd.

Clara

Het zou geweldig zijn.

Nel

gewéldig!! wat meer volwassenen erin.. tieners zonder een fatsoenlijke ruil eruit !!

damian

wat goed ik hoop ook dat hij terug komt voor vast de mensen die hun mening klaar hebben over de soap moet hun mening nu wel voor hun gaan houden jojo en valentijn zullen er niet uit gaan zij hebben serieuze verhaallijnen als mensen nu nog lopen te klagen over een te jonge cast zeuren ze echt er zijn nog maar 2 jonkies over in gtst jojo en valentijn en als ik me niet vergis is amelie ook een vrij jong iemand daar hoor ik niemand over het is goed dat mensen hun mening hebben geuit zeker de schrijvers hebben… Lees meer »

Linda

Tuurlijk joh… de statistieken van de dalende kijkcijfers zijn gewoon verzonnen 😛 😉 Dat het slecht bekeken is, is een feit, de statistieken liggen er, dat heeft niks te maken met eens of oneens zijn.

En als ik graag wil klagen, dan doe ik dat 😛 Heb je overigens wel eens van leestekens en hoofdletters gehoord? Zou je jezelf eens in moeten verdiepen, daarmee worden je teksten een stuk geloofwaardiger, want ik nu lach ik er alleen maar om.

Ankie

Les 1, het uitroepteken, wel met succes afgerond 😂

Damian

😡

Damian

Jammer dat je er zo over denkt ik heb overigens alleen maar mijn mening kenbaar gemaakt jij maakt het persoonlijk door gelijk over hoofdletters te beginnen

We zijn niet allemaal zo perfect als jou !!!!!

Kevin

Als jij.

Dominique

als dat zo is, keer ik ook direct terug als kijker. stefano is altijd één van mijn favoriete personages geweest, dus ik zou hem heel graag terug willen zien.

L V

Zal mooi zijn als die terug komt. Nu nog de oude tune want dit is 3 x niks. Mensen willen de herkenbaarheid terug. Hoort dat er ook bij

hannie meerveld

het zou zo maar kunnen dat stefano sanders terug komt en Lucas op zijn nummer zet over zijn vaderschap

Madeliefje

Precies wat ik dacht toen ik het las

Linda

Dat ze Arnie terug laten komen dat zou mooi zijn.

gerit

reinout oerlemans Is miljonair en Arnie is dood die komt nooit meer terug

tientje

De vorige keer dat Stefano terug kwam was ook niet echt spectaculair toch.. was ook voor Lucas zijn bruiloft.

Flapperdeflap

Het zou erg leuk zijn als Stefano zou terugkeren. Hopelijk dan wel voor langere tijd en met een goede verhaallijn. In combinatie met Ludo is er genoeg te bedenken, zeker op kustgebied. Ik begin nu zo langzamerhand wel verbetering te zien in GTST. Ok, de verhaallijnen kunnen nog beter maar hopelijk komt dat nu ook langzaam op gang.

Gerit

Bas heeft vaste ochtend show op Omroep west dagelijks dus een vaste terugkeer is uitgesloten gastrol is wel mogelijk

Dre

Blijft dus maar voor 3 weken. Kom of helemaal terug of blijf weg

Hanny van beek

Ondanks de corona hebben we gtst het houd ons op de been .maar wij allebei71
Willlen en kunnenniet zondergtst en hopelijk gaat het niet verdwijnen .zoals zo vele dingen. Als risico groep zit je maar binnen en dan heb je nog ontspann8ng van gtst geweldig al jaren zijn we in die ban geweldig lieve mensen wat is het toch spannend