GTST Stefano

Bas Muijs keert weer terug in GTST

by GTSTCourant

Bas Muijs keert binnenkort terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn personage Stefano Sanders maakt opnieuw zijn opwachting in Meerdijk. Dat is te zien in de promo van de maand november die RTL zondag heeft vrijgegeven.

De familie Sanders neemt afscheid van Ludo Sanders, die sinds zijn val in de Noordzee spoorloos is verdwenen. Ook Stefano komt langs om de laatste eer aan zijn ‘vader’ te bewijzen. Hoewel de twee eigenlijk broers van elkaar zijn, ziet Stefano Ludo nog altijd als zijn vader.

Bas Muijs was eerder dit jaar ook al in de soap te zien. Het is niet bekend of de comeback van de acteur ditmaal weer van tijdelijke aard is.


Lees ook:

30 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
1 november 2020 15:23

Ga er toch echt vanuit dat Ludo op een of andere manier weer op komt duiken en dat hij niet dood is..
Spannend nu de fam Sanders werkelijk afscheid van hem neemt..het lijkt wel serieus te worden maar in een soap kan natuurlijk alles.. 🙂

gerda
1 november 2020 16:53
Antwoord op  Linda

let op ,als ze afscheid nemen duikt hij juist weer op

Chantal
1 november 2020 22:50
Antwoord op  Linda

die is echt niet dood hoor, verwacht zelf dat hij in december ineens weer opduikt

The new badguy
1 november 2020 17:05

Zou me niets verbazen als Ludo opduikt bij zijn eigen afscheidsceremonie haha! Ben wel benieuwd waarom Ludo al deze tijd niets van zich heeft laten horen. Zelfs bij zijn vorige nep dood bleek janine achteraf op de hoogte te zijn maar dat lijkt nu echt niet aan de orde. Heel benieuwd waar ze mee gaan komen. Dat Ludo nog leeft weet ik 99;98% zeker 😉

Dre
2 november 2020 00:15

Waarom keert voor deze gebeurtenis Amy zijn dochter niet tijdelijk terug erg vreemd.

iris
2 november 2020 09:07
Antwoord op  Dre

omg maar echt

Bram schroef
2 november 2020 13:53
Antwoord op  Dre

Ja waar is Amy? Ik vind dat zij voor deze gebeurtenis wel even terug moet komen

Ggmm
2 november 2020 02:42

En Amy dan en Nick?

Frank
2 november 2020 08:07

Waar is Amy erg raar dat zij niet tijdelijk terug keert

Dorian te Winkel
3 november 2020 13:14
Antwoord op  Frank

precies waar is Amy??

Moud
2 november 2020 11:44

Kan niet waar zijn dat Ludo dood is. Ik wil en kan dit niet geloven.

De bedrijven van Nina staan op Ludo’s naam, is destijds gedaan omdat Nina en Bing in een vechtscheiding lagen, zodat Bing niet aan Nina’s bedrijf kon komen. Nina kan nu niet door met haar bedrijf omdat haar de financiën ontbreken. Doen ze het daarom, zodat Nina verder kan?

Maar het zou mij niet verbazen dat, zoals hier ook al wordt geschreven, dat Ludo opeens opduikt. Ik hoop dat echt.
Wil graag een (spannende) verhaallijn zien, tussen Ludo Billy en Richard.

Kevin
2 november 2020 13:45

Zou Stefano zijn terugkeer niet te maken hebben met de exit van Lucas?

Moud
2 november 2020 20:18
Antwoord op  Kevin

Zou ook nog kunnen.
Maar Lucas heeft nog opnames tot eind november. Dus dat zou betekenen dat Stefano voor langere tijd in GTST te zien zal zijn.

Vlinder
2 november 2020 14:01

Tuurlijk leeft Ludo gewoon nog, alleen Leon is hiervan op de hoogte:)

Sylvia
2 november 2020 23:16

Ludo is ontvoerd door van nooten en de palma, zodat Richard janine kan krijgen waar hij haar hebben wilt zodat ludo helemaal kapot gaat net zoals toen met hafkamp

kenny liliputter
3 november 2020 00:27
Antwoord op  Sylvia

ik denk dat je hebt teveel fantasie

Chris
6 november 2020 08:39
Antwoord op  kenny liliputter

Het is een soap… dat is een en al fantasie.

Monique
2 november 2020 23:56

Van mijn had Ferry Der gewoon in mogen blijven ik vind het een lul smoes om hem op de Corona regels te ontslaan ik heb ook gewoon iedereen geknuffeld terwijl het niet mag maar ik heb nog steeds geen Corona leef zoals je normaal doet blijf je het gezondst

Moud
3 november 2020 13:57
Antwoord op  Monique

Ferry is niet alleen ontslagen omdat hij de corona regels niet naleefde. 1ste maal werd hij 14 dagen thuis in quarantaine geplaatst, daarna is het een 2de keer gebeurd, waardoor vele malen het opnameschema in het honderd liep.
Ook (in 2015) zijn cocaïneverslaving , werd toen ook ontslagen, maar kreeg een 2de kans.

Ik denk dat hier de bekende druppel een rol heeft mee gespeeld. Eens houdt het voor een werkgever op. Ferry heeft genoeg kansen gehad.

Nisa
3 november 2020 11:14

Eerst dacht ik dat Daan die derde persoon is die tussen Lucas en Tiffy zal komen te staan, maar nu Stefano terugkeer denk ik toch dat Stefano het is, want die is vreemd gegaan met Tiffy toen destijds toen Lucas en Tiffy een geregistreerd partnerschap aangingen.

En ik denk niet dat van Nooten en de Palma Ludo gevangen houden. Dit hele plan van die 2 samen komt omdat Janine hem heeft belazerd door een vervalsing te geven ipv de originele schilderij. Ze gaan samen nu wraak nemen op de Sanders.

Meerdijkfan
4 november 2020 08:11

Het is feest van gtst🥳🥳 gisteren keken er meer dan 1.000.000 mensen!!

Moud
4 november 2020 12:47
Antwoord op  Meerdijkfan

Geweldig toch. Is ook zo verdiend. Ze zijn echt goed bezig, zowel de schrijvers als de acteurs.

Wouter Rinders
4 november 2020 19:22
Antwoord op  Moud

vind ik ook!! dik verdiend. ik denk dat gtst de goede kant op gaat met de kijkcijfers. een miljoen kijkers is wel echt een piek maar de kijkcijfers liggen de afgelopen tijd sowieso erg hoog!

Dorian te Winkel
4 november 2020 19:43
Antwoord op  Meerdijkfan

ze hadden vandaag ook taart bij @gtst om de mijlpaal te vieren. [stond op de insta van Tamara Brinkman] GTST gefeliciteerd!!

Suus
4 november 2020 12:54

Leuk om te zien dat bijrollen zoals Lydia en Leon meer tekst hebben de laatste tijd. Zo vormen alle karakters en verhaallijnen meer een geheel.

En misschien zit Ludo momenteel wel ondergedoken bij Amy? Een rentree van Holly Mae Brood zou erg leuk zijn. Al was Julia Batelaan ook erg goed als Amy.

Daarnaast heeft Tommy van Lent nog geen ‘eigen’ verhaallijn gehad als Steef. Ik vind Sophie (Merel) en Noa (Demi) al erg goed en kijk uit naar hoe de verhaallijn van Demi’s zwangerschap zich zal gaan ontwikkelen. Het is best controversieel, maar gebeurt in de realiteit ook.

Meerdijkfan
4 november 2020 19:27
Antwoord op  Suus

ik zou het leuk vinden als Steef ook een verhaarlijn krijgt. hij is nu zo afwezig. verder vind ik de familie verduyn echt top! ik vind de familie verduyn de leukste familie uit Meerdijk!

Edd
5 november 2020 12:23
Antwoord op  Suus

Ik vind dat Merel echt voor niks rondloopt in Meerdijk. Geef dat kind een verhaallijn. En mee eens, Steef verdient ook wat meer te doen… Had wel verwacht dat het wat langer door zou gaan over dat porno kijken hahaha! Bings amputatie, Laura meer in beeld… GTST gaat weer de goede kant op😊 Behalve die Judith, wat een slechte actrice is dat zeg.

R N
6 november 2020 01:21

Ik hoop dat ze de familie Sanders weer lekker een beetje gaan uitbreiden. Beetje de oude gezichten terug. Zorgt altijd voor leuke tv

LoveblackcatTwee
8 november 2020 14:32

Als ik GTST schrijver was dan: Liet ik de scène zien van het moment dat Ludo overboord viel. Ludo heeft wel een klap van Vallentijns tas gekregen. Hij bloed enigzins. Beetje bij bewustzijn, drijft er iets opt water, waar Ludo zich op vasthoudt. Na, een tijdje gezwommen te hebben, zo goed als Ludo kan. Ziet hij in de verte een beetje land. Om daar aan land te komen, moet Ludo nog ongeveer een 100 meter zwemmen. / Ergens,hoor je in een zeer groot luxe appartement, een hele oude vergeten Mysterieuze vrouw. Opeens komt er de tweelingbroer Hans van Houten, opdagen.… Lees meer »

R N
8 november 2020 19:25
Antwoord op  LoveblackcatTwee

Nou die zullen dan wel denken dat je een klap van de molen hebt gehad😂😂

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!