Beau Schneider heeft dwangstoornis

by GTSTCourant

Al enkele jaren speelt Beau Schneider de rol van Tim Loderus in Goede Tijden, Slechte Tijden. Waar het personage Tim last heeft van een stoornis in zijn hersenen, heeft Beau in het dagelijks leven ook last van een bijzondere (dwang)stoornis. In het AD laat hij weten: “Je zou kunnen zeggen dat naar buiten gaan voor mij ietwat lastig is. Ik moet en zal altijd checken of alle sloten dicht zijn, de knoppen van het gasfornuis op uit staan, de lichten gedoofd zijn en de kranen dicht. Ook al weet ik dat alles uit is, dan nog moet ik de binnenboel controleren als ik het pand verlaat. Als we met z’n allen weggaan, ben ik vanwege mijn controlefreakerigheid, vrijwel altijd de laatste.”

“Overigens”, voegt hij eraan toe, “ik voel me op zo’n moment nooit gestressed. Ik doe het in alle rust, bij volle verstand en alleen in m’n eigen huis.”

Momenteel is Beau Schneider niet in GTST te zien. Halverwege 2016 zal Schneider als Tim Loderus weer te zien zijn in de langstlopende soap van Nederland.


Lees ook:

1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Casper
28 februari 2016 13:02

Beau schneider ik mis je heel veel erg
In het gast ik ben mega super fan
Ik wil graag keertje jou graag kennis
Maken in sirie die vent probeert jou.
Vriending af pikken sjors jij moet
Terug komen oke Doei

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!