Bertrie Wierenga krijgt rol in GTST

Vanaf maandag 7 januari is Meerdijk een nieuwe inwoonster rijker! Actrice Bertrie Wierenga zal de rol van de sexy Shanti Vening gaan spelen. Wierenga is vooral bekend van bijrollen in series als Celblok H, Meisje van Plezier, de Spa, Moordvrouw en ook GTST. In 2016 deed ze mee met The voice of Holland.

Shanti is van nature super sexy: ze is gewend dat ze veel voor elkaar krijgt met haar charmes, maar baalt als dit het enige is dat andere mensen zien. Ze is nagelstyliste van beroep. Niemand minder dan Anton Bouwhuis lijkt als een blok te vallen voor de knappe nieuwkomer.

Shanti komt uit een liefdevol gezin, maar in de verzorging zijn wel wat dingen goed misgegaan; niet alleen qua educatie maar ook het feit dat Shanti eigenlijk de moeder was van haar beide ouders, is niet gezond te noemen. Haar broertje deed nooit iets voor haar ouders, maar Shanti nam alles op zich. Toen hij degene was die haar geheim breed uitmat in het dorp waar ze woonden, zag Shanti geen andere mogelijkheid dan vertrekken op zeventienjarige leeftijd. Sindsdien woont ze op allerlei plekken.  

De grote vraag is natuurlijk: welk geheim draagt Shanti met zich mee? Je ziet het vanaf 7 januari in GTST.


16
Laat een reactie achter!

yvonne

ze was eigenlijk een man

dag

Bertrie Wierenga is al eerder gezien geweest in GTST als lover voor Job. Zal later die broer ook wel opduiken, of zou Daan misschien haar broer zijn.

MrT.Kuilboer

Dat zou wel raar zijn want Daan is broer van Rik dus dan zou zij de Tante van Job zijn :p

Vlinder

Ik vind haar wel een beetje vreemd, ik ben benieuwd.

Vlinder

Hahaha jahoor Anton gaat weer eens vreemd.

Dirk

Het geheim is dat ze door haar mantelzorg nooit genoeg tijd heeft gehad om goed te leren lezen en schrijven.

Nisa

Jammer, ik hoop niet dat Anton en Linda hierdoor uit elkaar gaan. Ze passen zo goed bij elkaar, maar nee hoor Anton moet weer eens vreemd gaan….

Karin

Linda is toch ook vreemd gegaan toen met Bill

Moud

@Nisa, wie zegt nou dat Linda en Anton hierdoor uit elkaar gaan, ook jij trekt m.i. een voorbarige conclusie.

Dennis

bah! Anton en Linda dus uit elkaar

Moud

@Dennis, beetje een voorbarige conclusie.

Ray

Zij lijkt behoorlijk op loes..

GTSTje

Dat was ook mijn eerste gedacht dat ze op Loes lijkt en ik denk dat het wel eens zou kunnen zijn dat het de zus van Loes kan zijn en zich gaat wreken omdat haar zus dood is

Anoniem

Teveel doorgedenkt

Chantal

Ik denk ook dat ze iets te maken heeft met Loes. Zal wel logisch zijn. Ook omdat er dan een keer weer extreme sensatie is haha

Dirk

Vind ik ook!! Ze heeft het ongeluk dus overleefd.