GTSTCourant Aysen Baydar

Dilan Yurdakul binnenkort weer terug in GTST

by GTSTCourant

Over een aantal weken zal actrice Dilan Yurdakul, die gestalte geeft aan het personage Aysen Baydar, weer te zien zijn in GTST. De actrice is op de set van GTST gespot, meldt Televizier. De actrice is in een verhaal van collega Ferry Doedens te zien op Instagram.

Na heftige gebeurtenissen, besloot Aysen in januari om Meerdijk te verruilen voor de Verenigde Staten. Aysen was in blijde verwachting van Sjoerds kind, maar liet een abortus plegen nadat ze te horen kreeg dat Sjoerd de vader van Teddy zou zijn. Achteraf bleek dat niet Sjoerd, maar Thijs Teddy’s vader is.

De beelden dat Aysen haar kind ook daadwerkelijk liet weghalen, zijn nooit vertoond. Zou Aysen de abortus toch op het laatste moment hebben afgebroken? Over enkele weken zal dit duidelijk worden.


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
flip
24 februari 2017 15:57

Mooi dan blijft ze niet lang weg

dre
25 februari 2017 06:25

Jeej kijk nu al uit als politie agente ze Martine ondervraagt

Dominique
25 februari 2017 16:47

ik zeg heel eerlijk; jammer. ik vind aysen één van de meest onuitstaanbare personages die denkt dat ze onsterfelijk is oid.

Suus
25 februari 2017 19:56

Graag weer een verhaallijn waarin Alex de Boer voorkomt. Altijd fijn om naar te kijken 🙂

Benthe van
26 februari 2017 09:38

Ik vind het wel leuk en gezellig dat ze terug komt in GTST

dennis
26 februari 2017 20:57

Dilan is gegroeid in haar rol en Aysen hoort er zeker bij.

Ik kijk er naar uit hoe ze mogelijk Martine en Sjors aan gaat pakken.

ROB
4 augustus 2017 22:58

POLITIEVROUW AYSEN BAYDAR 4-8-2017 VRIJDAG JIJ BEN EEN HELEN GOEDEN POLITIEVRAUW WAAR DE WIJK BLIJ MEE ZAAL ZIJN .EN IK KAN JOU NIET MISSEN ALS JE WEG BEN VAN GTST. WERK JIJ SAMEN MET EHTE POLITIE ? EN HEB JE NOG WAT TE IN MEERDIJK OF BLIJVEN DE BOVEN WEG UIT MEERDIJK OM DAT JIJ ER BENT WANT ZO POLITIEVROUW IS ER MAAR DAT ER POLTIE IS. KOM ER EEN GTST POSTER ? WANT DAT ZAAL HEEL ERG LEUK ZIJN EN IK HOOP DAT GTST GAUW WEER OP DE TV KOMT WANT IK MIST HET WEL GTST WANT MOET OM… Lees meer »

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!