Dilan Yurdakul verlaat GTST

GTSTCourant - Aysen Baydar

Dilan Yurdakul is vanavond voor het laatst als Aysen Baydar te zien in GTST. Na meer dan zeven jaar stopt de actrice met de rol.

Dilan kan GTST niet langer combineren met andere werkzaamheden: “Ik heb heel lang geprobeerd om mijn andere plannen te combineren met GTST, maar dat gaat helaas niet meer”, laat ze aan RTL Boulevard weten.

Aan de Meerdijkers laat Aysen weten dat ze er een tijdje tussenuit gaat. Het lijkt erop dat ze dit onder dwang heeft moeten zeggen. In de loods waar Aysen vast wordt gehouden door criminelen, maakt namelijk een onbekend persoon zijn opwachting. Vanaf dat moment is Aysen in geen velden of wegen meer te bekennen…


36
Laat een reactie achter!

Zebje

Ik denk ook eerder dat Aysen helemaal niet meer terugkeert. Alleen dat we inderdaad in september antwoord gaan krijgen en haar uiteindelijke exit in september spectaculairder zal zijn.

doe

Misschien is het Thijs. Ze Zij immers WTF. Charlie komt ook terug, dus is waarschijnlijk gewoon Nick geweest.

riezz

Dit kan niet voorgoed zijn want dan zou haar exit te debiel voor woorden zijn , wie heeft haar uit de loods gehaald dan.|
Een open einde dus en welkom terug over een paar maandjes Dilan

Moud

@riezz, het is inderdaad een open einde. Ik vermoed ook dat Aysen over enige tijd weer terugkeert.

Wie haar uit die loods gehaald heeft, dat zou ik ook wel willen weten. Op diverse GTST-fan-sites zijn de speculaties niet van de lucht. O.a. van Jack tot (Jos Uylenburg), alias De Beer!

riezz

Ik vermoed zomaar Sjoerd , maar we gaan het vast allemaal zien.

Moud

@Reizz,, natuurlijk kan je vermoeden juist zijn, maar vond ik persoon die aan kwam lopen te fors gebouwd.

Moud

Oeps, typefout het is niet :
vond ik, maar -> ik vond de……………

Dre

Het is wel voor goed. Staat ook een compilatie van haar op YT

Joemie

Er is ook een mogelijkheid dat het echte einde inmiddels al is opgenomen maar dat dat pas na de zomer word uitgezonden.

Zo zijn er dit jaar zoveel open eindjes dat er een speelfilm van kan worden gemaakt.

Henk

Ontzettend jammer! Dilan is een hele goede actrice die de afgelopen jaren erg gegroeid is in haar rol als Aysen. Ik heb Aysen altijd een erg bijzonder en goed karakter gevonden, je kon met haar alle kanten op en dat maakte het een tof personage. Ze maakte ook eigenlijk altijd onderdeel uit van belangrijke verhaallijnen. In de loop der jaren ben ik echt van de rol gaan houden. Hopelijk keert ze snel weer terug naar Meerdijk!

Suus

Dilan zegt zelf in haar afscheidsvideo op de rtl-site dat het personage Aysen er even mee ophoudt.
Tijdelijk dus, niet definitief. Ben benieuwd of zij komend seizoen alweer verschijnt. Ik gok dat ze halverwege het seizoen Meerdijk weer binnenloopt. Misschien samen met haar mysterieuze redder. Er zijn ook meerdere Instagram stories aangekondigd voor komend seizoen. Ik denk dat de terugkeer van Aysen er eentje van zal zijn.

Guido

Ik geloof het niet, denk dat ze willen laten lijken dat het definitief is maar dat ze over een half jaar weer vrolijk Meerdijk binnenloopt.

Zebje

Het is inderdaad jammer dat ze weg is. Maar wie weet wordt de rol van Aysen gerecast. Hopelijk net zo goed als Dilan[ als ze in de toekomst niet kan terugkeren vanwege andere plannen ]. Want hier moet wel een vervolg op komen. En vooral wie dr bevrijd heeft van Toon Kampstra

Vlinder

Oh dat is wel jammer zeg, Dilan is 1 van de leukste en beste actrice na Everon, Erik, Joep en Caroline!

Mini

Natuurlijk overleefd amir het,,, zo gaat dat altijd, , en hij was vandaag alweer gewoon in de studio voor de opnames van komend seizoen ,, dus 1 en 1 is 6 …

Niisa

Heeeeeel jammer dit! Ik ga dr echt missen 🙁

Thea

Zo jammer,goede actrice!Pittige dame die wist dat ze Wilde …Ik hoop dat ze ooit een keer terugkomt……

Remco

Ze gaat maar een half jaar weg hoor!

Maaike

Ik vind het ronduit beledigend naar Dilan toe dat ze haar uit de serie hebben geschreven middels een sms’je. Ze is 7 jaar lang een van de mains in GTST geweest. Ik genoot ervan haar te zien groeien in haar rol als Aysen en genoot van haar edgy karakter.
En dan zo’n non-exit in dezelfde aflevering waarin Anouk een emotioneel afscheidsshot krijgt die zelfs wordt herhaald in de aftiteling?

Dilan, bedankt voor alles en je verdiende meer dan dat.

Moud

Dilan is er niet definitief uit .
Anouk wel. Daarom ook dat afscheidsshot.

Maaike

Dat dacht ik ook, maar dit atrikel impliceert iets anders.

Moud

Heb je gelijk in.
Echter in andere artikelen in de media waarmee het vertrek van Dilan wordt gemeld, wordt het weer anders omschreven. Ik denk dat het voor iedereen zowel voor fans en als de schrijvende pers het een kwestie is van interpreteren.

Ik hoop in ieder geval dat Dilan WEL nog terugkeert. Was toch een van de betere spelers/karakters.

We zullen het zien.

Dinie

Heel veel succes maar ik hoop wel dat je terug komt je bent 1 van de beste speelsters 😘!!!!

Misha

Niet in de tekst bevestigd dat ze niet meer terugkomt…

Moud

Precies. Ik denk ook dat het tijdelijk is, was een open einde.

Ik vind ook dat artikel zich een beetje tegen spreekt. Enerzijds doet men voorkomen, (1ste alinea) dat het een definitief afscheid is, terwijl je uit de laatste alinea kunt concluderen dat het tijdelijk is, al dan niet onder dwang.
Maar wie o wie is die man?? Komen we dat ooit te weten?