Edwin Jonker bemachtigt rol in GTST

by GTSTCourant

Een nieuw gezicht in GTST. Vanaf 6 april maakt Edwin Jonker zijn debuut in de soap. De acteur speelt de rol van Richard van Nooten.

“Richard is een zakenman, hij is een kunsthandelaar, en het is een harde zakenman. Het is een jongen van het snelle geld en komt in een zakelijk conflict met Ludo”, vertelt de acteur aan RTL Boulevard over zijn nieuwe rol. “En die proberen elkaar af te troeven bij een kunstobject. Dat loopt helemaal uit de hand tussen die twee. Het gaat hard tegen hard.”

Jonker begon zijn carrière als musicalster, en speelde vorig jaar nog in The Passion als Jezus.


Lees ook:

9 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Edd
29 maart 2020 22:23

Ik vind het leuk dat de oude bad guy Ludo weer terugkomt, maar ben wel een beetje klaar met al die verhalen over de kunstwereld. Zo niet boeiend… Verder duimpje omhoog, GTST gaat met sprongen vooruit!

rene
30 maart 2020 08:48

Te gek, Edwin er in, ik heb hem altijd qua looks de donkere Ludo gevonden en wilde hem altijd al in de serie en kijk nu…………… daar is hij.
Hopelijk blijft Edwin er lang in en gaat het knallen tussen hem en Ludo , spannend.
Trouwens ook leuk dat het veilingshuis 1 van de vaste decors is geworden, eindelijk werkt Ludo weer op een locatie en niet meer vanuit de Rozenboom of vanuit thuis want dat is voor een miljoenenbedrijf natuurlijk lachwekkend.
Ga zo door schrijvers enneeeeeeeeeeeee bedankt om die akelige overbodige Puck er uit te schrijven.

Moud
30 maart 2020 21:37

Heerlijk ? nog één badgay. Samen met Ludo gaat dit zeker vlammen ? / knetteren. Kan niet wachten.

Ook ik geef de schrijvers één dik compliment, de gtst /verhaallijnen bevallen mij steeds meer.
Ga zo door! ?

Ludo
31 maart 2020 13:46
Antwoord op  Moud

Haha badgay? Badguy bedoel je.

Farah
30 maart 2020 23:10

Ik heb zwaar het vermoeden dat Tify weer zwanger is trouwens.

Vlinder
31 maart 2020 22:44
Antwoord op  Farah

Van wie dan? Ze heeft geen sex gehad met Stefano en ik denk ook niet met Lucas hahaha. Ik denk dat er iets heel anders aan de hand is met Tiffy.

Arthur Morgan
1 april 2020 23:20

Vandaag weer een leuke aflevering… het gedoe met Ludo vind ik echt top! Geweldig hoe dat weer helemaal als vroeger is nu, die mafia-light acties en streken 🙂 niet TE hard en heftig allemaal maar gewoon lekker typisch Ludo, harde zakenman. Een badguy maar niet zo bad dat je hem gaat haten. Ik zou zeggen ga zo door schrijvers! Erik speelt het weer als vanouds ook. 1 klein voorstel aan de mensen achter gtst zou zijn.. misschien leuk om het oude Ludo Sanders thema deuntje terug te brengen? Vroeger hoorde je af en toe dat Ludo deuntje als achtergrond, dat… Lees meer »

Sanders
5 april 2020 12:55
Antwoord op  Arthur Morgan

Perfect verwoord. Ludo Sanders is gewoon het beste personage ooit! Als hij eruit is stop ik er ook mee.

riezz
4 juni 2020 18:27

Hopelijk blijft Edwin er heel lang in want hij speelt zijn rol waanzinnig goed en ik vind de strijd wel weer echt ouderwets GTST ,twee slechterikken tegen elkaar die op hun weg naar eigen succes vele slachtoffers maken.
Zalig weer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!