Everon Jackson Hooi: “Ik zie mezelf wel de nieuwe Ludo worden”

by GTSTCourant

Everon Jackson Hooi is nog lang niet van plan te stoppen met GTST. De acteur, die Bing Mauricius speelt in de serie, heeft er nog altijd veel plezier in. “Ik vind het zo leuk om te doen”, aldus de acteur woensdagochtend in het radioprogamma Goeiemorgen Lex op 100% NL.

Een carrière zoals Erik de Vogel ziet Everon wel zitten. “Ik zie mezelf wel de nieuwe Ludo worden.” Of die wens ook echt uitkomt, is altijd een verrassing. “Ik heb wel bijgetekend voor een seizoen, maar of je dat seizoen ook afmaakt is maar de vraag.”

Everon weet nog niet wat hij anders dan GTST zou willen doen. Hij vindt spelen “echt echt heel leuk”. Daarnaast komt nog dat er “voor donkere acteurs gewoon heel weinig is qua rollen in Nederland” en dat Everon niet op de bank wil zitten wachten op andere rollen. Everon: “Ik zie dat bij veel collega-acteurs die stopten met GTST en niet aan de bak komen.”


Lees ook:

1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
bing
5 mei 2017 21:04

Goedemorgen meneer

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!