Inge Schrama ging over eigen grenzen heen en neemt break

by GTSTCourant

Sinds vorige week wordt de rol van Sjors Langeveld gespeeld door Melissa Drost. Inge Schrama heeft noodgedwongen een break moeten nemen. De actrice is over haar eigen grenzen heengegaan.

Op Instagram schrijft Schrama: “Lieven, Sinds een tijdje zit ik thuis. Ik ben op. Plotseling geknakt. Te lang ging ik over grenzen heen. Grenzen die ik niet zag, of niet wilde zien. Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie, mooie gezin, maar ook voor mezelf. Ik weet dat ik hier niet alleen in ben, jij worstelt misschien ook. Wees dan zacht. Stop met veroordelen, begin met verzorgen. Alle liefs, Ingmar.”


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Marina
7 juni 2017 20:20

Ik vind het dapper van je dat je even time out noemt. Zelf zit ik ook tegen burn out aan.

Dominique
7 juni 2017 22:29

Knap van haar om hier eerlijk voor uit te komen. Ik zit momenteel ook in een burn-out en ontvang helaas weinig begrip vanuit mijn werkomgeving. Ik hoop dat Inge de tijd en rust krijgt om hier beter uit te komen en in de toekomst er beter mee om te gaan. En hopelijk zien we haar, wanneer ze er klaar voor is, weer terug.

Mjo
8 juni 2017 12:31
Antwoord op  Dominique

Ik wens niet alleen Inge veel sterkte, maar ook jou @Dominique sterkte toegewenst. Ik weet hoe het voelt om weinig tot geen begrip te krijgen van je (werk) omgeving.

Soapie
8 juni 2017 11:56

Knap van je inge. Hoop dat het snel beter gaat

Loes
10 juni 2017 09:56

Neem de tijd die je nodig hebt inge. Ik zit zelf thuis met een burn out en 2 kleine kinderen. Het is vreselijk er niet voor ze te kunnen zijn. Denk aan jezelf. Ze zeggen dat het goed komt.. al vindt ik dat ook wel eens moeilijk te geloven..dapper om er even uit te gaan en aan jezelf te werken. Dikke kus

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!