GTST Job Zonneveld

Jord Knotter definitief uit GTST: geen flexwet

by GTSTCourant

Jord Knotter is vanavond voor het laatst te zien in GTST. Zijn alter ego Job Zonneveld vertrekt naar Dubai. Eerder meldde GTSTCourant al dat Jords laatste scène vanavond is te zien, maar was nog niet zeker of dit ook de exit-scène zou zijn.

Na lang wikken en wegen besluit Job Meerdijk te verruilen voor Dubai. Hij is er recentelijk achter gekomen dat Anna zwanger is van zijn kind. Job is van plan zijn verantwoordelijkheden te nemen en wil een goede vader voor het kind zijn. Anna is niet bereikbaar en dus besluit hij haar op te zoeken in Dubai.


Lees ook:

10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis
1 november 2017 21:39

Ik blijf het dan gek vinden dat hij rond maart een nieuwe leadershot kreeg en op de nieuwe castfoto staat..

Jammer… Ik denk dat Levi van Kempen dus het gat van Jord gaat opvullen.

Mike
1 november 2017 22:17
Antwoord op  Dennis

Dat is een spannende gedachten…

Mjo
2 november 2017 12:45
Antwoord op  Dennis

@Dennis dat vind ik nou ook. Nemen ze Job/Jord op in de nieuwe leader en castfoto en vertrekt hij. Ik krijg sterk de indruk dat het besluit van Job/Jord heel erg snel gevallen is cq. genomen. Wat mij ook opviel, normaal gesproken duurt alles redelijk lang, maar nu in een paar dagen ( 2 a 3) tijd en hoppa is Job vertrokken. Dat Levi van Kempen de plaats van Job/Jord zal opvullen, zou goed kunnen. Echter er start op 6 november a.s. (zie artikel elders op deze site) een nieuwe verhaallijn met de Lidl die zich vestigt in Meerdijk en… Lees meer »

dcfgv
13 november 2017 22:18
Antwoord op  Mjo

Typ hier je reancfcfvl
fbgfhchf
fhgbhclc[ctie

Sabine
1 november 2017 21:56

Ik snap het niet zo goed meer hoor,snap best als de acteurs een x wat anders,willen laat ze lekker…maar bedoel de rol job Zonneveld is de familie de jong weer keertje compleet vertrekt job weer na 2 jaar,geef de rol weer aan Daan Roelofs mocht die interesse hebben,die heeft het al ooit overgenomen van Teun kuilboer, ik bedoel laat job gewoon in meerdijk,heel de familie rond rik gaat maar weg,op Wikipedia staat ook job Zonneveld en dan ouders rik de jong,Nathalie Zonneveld,oom tante die en die doe daar dan wat leuks mee!

gerit
1 november 2017 22:30
Antwoord op  Sabine

Daan Roelofs is volgensmij geen Acteur meer en Teun kuilboer zal ik denk wel geweigerd hebben 2 jaar geleden

Dominique
1 november 2017 23:42

Erg jammer. Wat Sabine hieronder zegt; ik begrijp dat acteurs niet jaren lang in een soap willen blijven zitten, maar persoonlijk word ik het wel zat dat we steeds nieuwe acteurs voor 2/3 jaar krijgen, en dan gaat er weer een bups uit, om vervolgens het rondje opnieuw te beginnen. Vooral in het geval van Job vind ik het zonde, omdat het zo’n intergraal personage kan zijn, gezien z’n familie en diens geschiedenis in meerdijk. Na jarenlange afwezigheid kwam hij eindelijk terug, en ze hebben zeer weinig met hem gedaan, en hij gaat nu al weer weg.

Gtst
2 november 2017 13:19
Antwoord op  Dominique

Hij kon ook gewoon echt niet acteren… ik mis er niks aan. Wat slecht gister zeg? Hij kan totaal geen emotie spelen

dre
2 november 2017 09:50

Ook weer zo figuur die denkt dat die het buiten gtst maken gaat terwijl hij en Barbara sloessen niets eens een bijzondere acteur en actrice waren. Die zijn we dus nooit meer terug. Waarom denk je dat Dilan wel in gtst blijft. Omdat ze hier ziet. Hier heb ik zekerheid een inkomen en speel elke dag voor een miljoenen publiek. Maar voor diegene die uit de soap stappen. Wel weer met hangende pootjes terug willen als ze het toch niet lukt. Maar dan moet gtst ook weigeren

Edd
2 november 2017 12:46

Ik zal hem niet missen, wat een nutteloos personage was dat. Hopelijk vult Levi van Kempen het ontstane gat op! Wat ik hieronder in de reacties lees, ben ik het wel mee eens: ik word er ook een beetje moe van dat tegenwoordig elke acteur binnen twee jaar weer vertrekt en GTST alleen maar als springplank ziet. Natuurlijk heb je jonkies nodig, maar laat maar eens wat oudere personages terugkomen of recast de rol gewoon. Dat houdt het in balans.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!