Nieuwe Tijden-actrice Désirée Viola overleden

by GTSTCourant

De Vlaamse actrice Désirée Viola is gisteren op 26-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar vader vandaag bevestigd. Viola werd in Nederland bekend door haar rol als Fien Poirier in het tweede seizoen van Nieuwe Tijden, de spin-off van Goede Tijden Slechte Tijden.

De plotselinge dood van Viola volgt op het overlijden van Goede Tijden Slechte Tijden-acteur Dave Mantel, die precies een week geleden op 37-jarige leeftijd aan een hartaanval overleed. Hij wordt vandaag in besloten kring gecremeerd.


Lees ook:

6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
8 december 2018 13:08

Oh wat vreselijk zeg eerst Dave en nu Désirée.

roelie
8 december 2018 16:15

wat erg net als dave veel te jong rust zacht lieverd

Liene
8 december 2018 17:53

Rust zacht Desiree en dave mantel

Marijke
8 december 2018 18:19

Gecondoleerd met de nabestaande ik wens iedereen veel sterkte toe

Marijke
8 december 2018 18:19

Wat erg weer iemand van gtst die overleden is eerst dave nu desiree

Moud
10 december 2018 12:11

De vader Patrick Breugelmans, (heeft bekendgemaakt) maakt bekend dat Désirée uit het leven is gestapt. Dat meldt HLN.be. In het Gazet van Antwerpen roept hij op: “Door er niets over te zeggen doen we meer kwaad dan goed. Daarom zal op de rouwbrief een oproep worden geplaatst om voor De Warmste Week te doneren aan het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. Mensen met problemen moeten weten waar ze terechtkunnen, zodat niemand dit ooit nog hoeft mee te maken.”

BRON: RTLBoulevard en HLN.be

Uitermate triest bericht.

RIP Désirée.
Familie, vrienden en collega’s veel sterkte.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!