GTST Rikki de Jong

Robin niet vrijwillig uit GTST

by GTSTCourant

Robin Martens vertrekt op donderdag 21 december uit GTST. Haar exit is echter niet vrijwillig. Aan RTL Boulevard laat de actrice weten: “De makers wilden stoppen met de verhaallijn van Rikki.”

Robin, die al 8 jaar lang de rol van Rikki vertolkt vond het heel jammer. “Dat was wel even gek. Ik ben ook wel verdrietig geweest.”

Robins personage Rikki vertrekt samen met Abel naar Rotterdam.

 


Lees ook:

22 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dominique
13 december 2017 21:01

Ik vind het echt bizar om dit te horen. Ze hebben het afgelopen jaar/anderhalf jaar heel veel personages verloren, waarvan het gros weg zijn gegaan omdat de acteurs zelf weg willen. En dan gaan ze dus daar boven op ZELF iemand er uit schrijven die echt wel inmiddels bij de serie hoort? en nog eens te bedenken dat ze ontzettend veel, totaal niet boeiende personages introduceren momenteel. Volgens mij is het ook best wel een tijd geleden dat ze op eigen houtje een vast personage eruit hebben geschreven. Ik vind dit een hele rare move van GTST en ik hoop… Lees meer »

Ygone
13 december 2017 21:19
Antwoord op  Dominique

Kan precies dit en nu gaat Levi van Kempen er ook uit k vond het net zo leuk. Ik snap ook niet waar zij er uit moest er zijn zoveel dingen die ze nog kan mee maken en nu is Rik alle twee zijn kinderen kwijt die dit gewoon niet zo vlak achter elkaar

Dennis
13 december 2017 21:34

Ik vind dit wel zo raar! Waarom??!! Had nog zoveel met Rikki kunnen gebeuren. Ik vind dit echt zonde. Ook het personage Rik komt zo alleen te staan. En dan die rare personages die ervoor terug komen: Amir, Q.. Het is niet makkelijk om iemand met autisme te spelen, maar als dat te hoog gegrepen is voor een acteur, dan moet je dat gewoon niet doen. 2017 heeft GTST niet veel goed gedaan met het vertrek van Anna, Maxime, Bill, Job, Felix, Rover en nu Rikki. Beter keert Rikki na de zomer terug! Rob Verheijen kon dat wel briljant (Benjamins… Lees meer »

Edd
13 december 2017 22:04

De makers zijn echt heel dom bezig. Er zijn in 2017 al vijf vaste castleden vertrokken + we moeten Nina straks vier maanden missen + Bill voelde na zo’n lang tijd ook wel als een vaste rol en dan schrijven ze ook nog eens Rikki eruit. Er moet echt een nieuw schrijversteam komen bij GTST… Laat ze alsjeblieft nu een paar oud-acteurs terug brengen i.p.v. deze inspiratieloze nieuwe karakters. Ik kijk tegenwoordig alleen nog maar de shorties en ben toch altijd groot fan geweest van de soap.

Joop
13 december 2017 22:17

Wat een belachelijke beslissing van GTST. Ik snap hier dus echt werkelijk helemaal niks van. In tijden dat veel castleden vrijwillig stoppen met de serie schrijven ze er iemand uit die er helemaal niet uit had gehoeven. En dat terwijl het ook nog eens een goede actrice is die haar rol altijd en nog steeds heel goed neerzette. Oke, Rikki is misschien momenteel niet zo leuk in de serie maar dat heeft elk personage wel eens, dat heeft nou eenmaal te maken met bepaalde verhaallijnen. Dit is vaak na een tijdje wel weer beter in nieuwe verhaallijnen. Elk karakter maakt… Lees meer »

Peter
13 december 2017 22:58

Belachelijk,ik denk als gtst zo doorgaat dat de kijkcijfers ook nie zo briljant meer zullen zijn,en ik snap het ook echt niet kijk als zo lang gtst,als schrijvers bel je toch ouden castleden weer op ofzo lijkt me,weet de tijd 2000 tm 2006 nog wel wat een leuke cast was dat,oom Govert helaas overleden,Stefano benjamin rik job Dennis ray Jef robert Nick Milan enzovoort allemaal der uit bel er een paar van hun,en maak een leuke verhaal lijn ook leuk voor de oude garde die er nu in zit nog,bijvoorbeeld ray is der vandoor gegaan nooit meer iets van vernomen… Lees meer »

tim
14 december 2017 09:47

Nou ik vindt het niet zo raar hoor. Totaal onzinnig type..gespeeld door een mega slechte actrice. Heb haar nooit goed gevonden. Evenals die Nina een heel slecht actrice. Ben wel er g blij met Zoe en Loes. Die hebben wat meer natuurlijke stijl van acteren.

dr. Phil
14 december 2017 09:49

Ja dat krijg je als je zo statisch acteert als zij doet. ..totaal geen gezichtsuitdrukkingen..continu dezelfde gelaatstrekken.
Misschien een re-cast op zn plaats binnenkort.

Richard40
14 december 2017 10:11

Ik ben heel erg blij dat ze er eindelijk uit gaat, had al jaren geleden uit de serie geschreven moeten worden die drama queen want iedere verhaallijn die zij heeft gespeeld dacht Rikkie altijd alleen maar aan zichzelf en bij het kleinste dingetje dat er gebeurde ging zij weer een advocaat inschakelen inplaats van het gewoon samen mondeling op te lossen. Ik hoop dat dit personage nooit meer terugkeert in GTST!!! Rover is vervangen door Q en Bill is vervangen door Jan. Rikkie zal ook wel worden vervangen door een andere karakter die GTST zal gaan komen versterken. Wat betreft… Lees meer »

nick
14 december 2017 12:04
Antwoord op  Richard40

Tis een SCRIPT he…niet echt 😉

Tanja
14 december 2017 13:33
Antwoord op  Richard40

Ik ben er ook wel blij mee dat ze weg is. Zowel de rol/karakter als de actrice vond ik totaal niks zeggend. Ben wel erg enthousiast over Loes, Zoe en Jan. Jan mag van mij het nieuwe boosaardige karakter worden. Loes is leuk, naief, grappig en de actrice speelt het goed. Zoe mag van mij ook een vast karakter worden. Daar zit wel veel pit in.

Luke
14 december 2017 13:37

Die Maaike (uit het AZM ziekenhuis) en Zoe en Loes vindt ik wel een aardige toevoeging. Die Maaike kan nog een aardige bitch gaan spelen volgens mij.
Overigens totaal geen moeite met het vertrek van Rikki, vind haar samen met die Sam de slechtste actrices uit de hele serie.

DAAAAG !
14 december 2017 13:40

EINDELIJK….na jaren me geërgerd te hebben aan deze “actrice” is ze nu gelukig weg. Kan me trouwens de tijd niet meer herinneren dat GTST iemand echt ontslagen heeft (behalve Lucas) zonder enige reden. Mijn reden had ik wel: wat een C-acteur was dat zeg! De plaatselijke toneelvereniging heeft nog betere talenten in huis zeg!

dinges
14 december 2017 15:45

Dit vind ik niet zo erg.

Victoria
14 december 2017 15:52

Geen problemen mee. Hopelijk komen er nu wat oude personages terug, zoals Stefano of Nick.

Iris
14 december 2017 16:41
Antwoord op  Victoria

Mee eens!

Pinkeltje
14 december 2017 18:06

Ben blij dat ze weg is RikkienietgoedSnikkie heel irritant en ondankbaar personage.
Recentelijk ook weer Sjoerd heeft haar dochter terug gehaald van Thijs en dan toch weer zeuren over zijn drugs verleden als het haar uitkomt om Bram mee te nemen.

Vlinder
14 december 2017 20:06

Ik ben ook blij dat Rikki eindelijk weg is,ik heb haar nooit leuk gevonden, ik vond haar zo vervelend, eindelijk is daar een eind aan gekomen. Loes mag wel blijven in GTST!

Edd
14 december 2017 20:30

Ik ben het met de meesten hier eens. Ik vind Loes goed spelen! Ze is wat mij betreft ook echt een aanwinst en aanvulling op alle andere actrices. Ze is tenminste niet zo Gooische kak, ze zou zo the girl next-door kunnen zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!