Roem GTST maakte Isa Hoes bang

by GTSTCourant

Isa Hoes heeft tijdens haar tijd in GTST veel lieve berichten van fans gehad, maar ze was niet altijd blij met de roem. Dat zei de actrice, die Myriam van der Pol in GTST speelde, gisterenavond in Linda’s Zomerweek. “Ik woonde toen in Brabant en daar vonden mensen het heel normaal om gewoon bij mij binnen te lopen. Dat vond ik heel eng”, aldus Hoes. Isa vond het zelfs zo eng, dat ze zich ging verstoppen. “Ik zat regelmatig om 15.00 uur, als er kinderen uit school kwamen, boven op zolder. En om 15.30 uur dacht ik dan: nou, nu durf ik wel weer naar beneden.”

Tijdens de uitzending deed Hoes nog meer onthullingen. Ze wordt één van de beste actrices van het land genoemd, maar dat was op de toneelschool wel anders. Daar noemde één van haar docenten haar ‘het foutje van het eerste jaar’.

Ook bekende ze dat ze regelmatig last had van haarpijn. Myriam had vaak opvallende, ingewikkelde kapsels en dat vond Isa soms best lastig. Isa: “We draaiden alles door elkaar, dus dan moest dat haar weer worden omgebouwd. Gingen we weer naar een andere scène, weer dat haar erin. Ik had wel haarpijn aan het eind van de dag.”


Lees ook:

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!