Veel GTST’ers in tweede seizoen Dance Dance Dance

by GTSTCourant

Buddy Vedder, Robin Martens en Ferry Doedens gaan de komende tijd hard trainen om nieuwe dancemoves onder de knie te krijgen. Zij doen mee met het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. In Dance Dance Dance dansen bekende Nederlanders met een zelfgekozen danspartner videoclips na. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.

Maandagavond werd in RTL Boulevard onthuld dat Buddy met Robin zal gaan dansen en Ferry zal een koppel met voormalig topzwemster Inge de Bruijn gaan vormen. Ze zullen het opnemen tegen Kees Tol met goede vriendin Annemarie Keizer, musicalsterren Antje en Romy Monteiro en zanger Jeroen van der Boom met zijn vrouw Dany.

Op 1 maart begint de loodzware training die maanden zal gaan duren. Ook dit seizoen gaan Dan Karaty, Igone de Jongh en Timor Steffens de dansen beoordelen. Chantal Janzen en Jandino Asporaat praten de show aan elkaar.

Dance Dance Dance is dit najaar te zien op RTL4.


Lees ook:

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!