Archief

  GTSTCourant Awards 2024: stem op jouw favorieten!

  15

  De GTSTCourant Awards zijn terug van weggeweest! Wie waren volgens u de sterren van seizoen 34? Deze editie houden we het simpel met twee categorieën: ‘Het beste personage’ en ‘De beste acteur’. Stemmen kan tot zondag 30 juni 20.00 uur.

  Maandag 1 juli maakt GTSTCourant de balans op en presenteert bij elke categorie een top 3. In deze stemronde moet u dus per categorie drie favorieten aanvinken. Op 1 juli start een nieuwe stemronde, met per categorie de drie topfavorieten. De nieuwe stemronde duurt 3 dagen.

  Alle rollen die in seizoen 34 te zien zijn geweest, dus ook de gastrollen, doen mee aan de GTSTCourant Awards 2024. Stem nu en zorg ervoor dat uw favoriete personages en acteurs de erkenning krijgen die ze verdienen!

  U KUNT NIET MEER STEMMEN.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind de zomerstop veelste lange 3 maanden geen gtst is altijd 2 maanden geweest

   Ik ben een trouwe kijker en kijk al van het eerste uur 1oktober 1990
   Wordt dit jaar 41 en

   En waar kun je de dve box kopen van gtst de hele serie van seizoen 1 tot seizoen 34

  2. Ortal Vriend /Tamara Schut speelt een spannende rol met haar mimiek èn Marwan, wat een heerlijke combinatie. Ben benieuwd wat er meer speelt, met ene Ewalt. Maar als trouwe volger blijft Jette / Laura is en blijft Lady GTST.

  3. Mieke van Veen op

   Ik kijk al sinds het begin van de jaren ’90 en ik vind het nog steeds fantastisch!! Ik gun het Babette van Veen, moet altijd erg om haar lachen, maar de rest speelt ook goed hoor, ik kijk het nog graag iedere dag!! Ga zo door! De familie Verduijn er bij met Dolly was een geniale zet!! Top!!

  4. Bezoeker van het eerste uur op

   Heel erg leuk dat de GTSTCourant Awards weer terug zijn! Geen idee of mijn reactie op 30 mei ermee te maken heeft, maar ik ben blij met deze positieve verkiezingen tijdens de (lange) zomerstop.

   Leuk ook dat er straks op de Top 3 (in beide categorieën) opnieuw gestemd kan worden. Nu al benieuwd naar de uiteindelijke winnaars. 🙂

   • Rianne Willems op

    Super leuke serie . Ben echt verslaafd aan gtst om te kijken. Vind nola demi ludo janine erg goed. Hoop dat rikkie en saskia het volgend seizoen weer terug komen. Ze horen in de serie. Hoop ook dat gtst weer 5 dagen op tv komt want 4 dagen vind ik persoonlijk te weinig.

  5. Ik hoop echt dat videoland en rtl alle seizoenen van gtst er op gaan zetten. Nu zijn sommige seizoenen nergens te zien en dat is zonde. Ik heb bij videoland al een verzoekje ingediend. Als meer mensen dat zouden doen is er een kans dat ze het daadwerkelijk gaan doen. Dien je verzoekje dus in! Zo komen we allemaal wat makkelijker door de lange tijd met wachten voor het volgende seizoen.

    • Ja het jammere is dat de seizoenen op dvd maar gaan tot seizoen 26, daarna is alles niet meer op dvd verkrijgbaar. Jammer dat rtl ze er niet gewoon allemaal opzetten. De rechten hebben ze namelijk wel neem ik aan.