Archief

  Oude Tijden: cast geraakt door herinneringen aan Wik Jongsma

  1

  Bas Muijs (Stefano Sanders), Winston Post (Benjamin Borges) en Koert-Jan de Bruijn (Dennis Alberts) zijn begin jaren ’00 dé hunks van GTST. De drie worden indertijd bedolven onder de vrouwelijke aandacht. Een bizarre tijd, wat met name een enorme impact heeft op Winston. Hij heeft zelfs een tijdlang te kampen met straatvrees.

  Gelukkig kan Winston ook in lastige tijden rekenen op de steun van Bas en Koert-Jan. Het drietal is nog altijd bevriend. Zo gaan ze ieder jaar langs bij het graf van Wik Jongsma (Govert Harmsen) en dromen ze zelfs van een heuse spin-off.

  Bekijk de video!

  Delen

  1 reactie

  Schrijf een reactie!

  1. Winston post zou ook gewoon terug moeten keren,hij heeft het zelf al een paar keer aan gegeven.het is ook al wel bijna 20 jaar terug dat die de soap verliet,en ja ik snap het allemaal wel hij overleed bij een brand dit en dat maar het is een soap kan heus wel een draai aan gegeven worden hoor hij is toen vertrokken toen kwam die terug en toen overleed die kan toch ook gewoon zijn tweeling broer zijn geweest die zich voor deed als Benjamin..dat die nu gewoon terug keert waren echt goeie tijden toen iedergeval met die cast van toen