Wie heeft het touw van de kroonluchter gesaboteerd?

De 6000e aflevering eindigde dramatisch voor Sjors en Romy: een kroonluchter in de kerk viel naar beneden recht bovenop beide dames.

Na urenlange operaties in het ziekenhuis gaat het naar omstandigheden goed met de twee. Kort daarna wordt Romy en Sjors schokkend nieuws medegedeeld: het touw van de kroonluchter is voor de helft opzettelijk doorgesneden. Er is dus opzet in het spel! Wie o wie heeft dit op zijn of haar geweten?


28
Laat een reactie achter!

jacoba bijman

ik vond het wel spannend gister het was wel de spoiler van dit seizoen voor de vakantie ik ben benieuwd wat er in september weer gebeurd

Zoey

Ze moeten maar meer ouwe gtst collega is gaan bellen en rondvragen of ze misschien terug willen komen het is verder niet zo interessant meer met al die nieuwe mensen,het gaat best maar de oude garde was leuker en der hebben al zat aan gegeven wel terug te willen keren,maar ze doen er niks mee denk ik,

Edd

Mee eens, ik vond de terugkeer van Mark en Marieke echt een van de beste verhaallijnen van dit seizoen.

Niisa

En toch denk ik nog steeds dat Romy het heeft gedaan. Als je vooruit kijkt dan zie je bij de aflevering van vrijdag op het einde als Sjors slaapt dat Romy opstaat en dr kussen voor Sjors dr gezicht wilt houden, maar Sjors wordt optijd wakker.

Zebje

Nee Loes is echt dood. Misschien is er een familielid van Loes aanwezig. Wie weet zijn Billy en Shanti wel familie van Loes.

Bloem

Het zal me niks verbazen als loes toch ineens terug is zal niet de eerste zijn die na dat ze dood is gegaan terug komt en loes had ook tegen Lana gedreigd om Sjors iets aan te doen.

Suus

We hebben geen lijk van Loes gezien toch? Zou wel leuk zijn idd als het Loes is. En dan ook de zus van Shanti blijkt te zijn. Loes lijkt qua gedrag meer op Billy dan Shanti

Suus

En het zou DE cliffhanger van 2019 zijn. Dat het laatste shot is dat ze oog in oog staan met Loes.

Zebje

Mee eens wat betreft Rob. Hein Lisseberg was ook psychiater voordat hij seriemoordenaar werd. Rob werkt in ieder geval met Billy samen.

Vlinder

Ik denk juist niet dat Romy daar mee te maken heeft hoor anders ging ze niet naar Sjors en Amir hoor is ook anders te voorspelbaar, het is heel iemand anders die Sjors uit de weg wilt ruimen.

Suus

Het zal waarschijnlijk iets zijn wat we niet verwachten. Net als toen Bianca Ardil uit het raam gegooid had. Of dat het Rik was die de touwen van de parachute had doorgesneden. Voor wie was de aanslag bedoeld en wie heeft het gedaan? Was het Linda die het op Shanti gemunt heeft? Laura die een vlaag van verstandsverbijstering ervoor wilde zorgen dat Daan in een rolstoel terecht zou komen en haar hulp wel moest accepteren voor Louise? Bing die nog steeds wil afrekenen met Amir? Of Billy die het op Aysen gemunt heeft. Of wil ze Janine uit de weg… Lees meer »

Anoniem87

Rob? De meeste psychiaters zijn zelf zo gek als een deur

Niisa

Ik vind deze Sjors veel leuker dan die oude Sjors! Melissa doet het heel goed! Ingmar hoeft van mij niet meer terug te komen.

riezz

100% mee eens

EmmA

Ik denk zelf ook romy die erachter zit. Wel voorspelbaar dat bing weer verdacht word. Hier geloof ik deze keer helemaal niks van

Vlinder

De aanslag is denk ik niet bedoeld voor Romy misschien wel voor Sjors.

Suus

Ik gok op Romy, die verliefd is geworden op Amir en Sjors uit de weg wil hebben. Maar het is een soap dus alles kan. Het kan ook Abel Langeveld zijn, de adoptiebroer van Sjors. Hij is z’n hele leven al jaloers geweest op Sjors die alle aandacht kreeg. Hij kwam er al vroeg achter dat ie in een verkeerd lichaam geboren was en gaat tegenwoordig door het leven als Romy. De kroonluchter had ook op een andere plek terecht kunnen komen, het gezicht van Sjors had beschadigd kunnen raken. Na vele operaties zou haar gezicht weer hersteld zijn en… Lees meer »

Jaye

Nice one

Inge

Martine. Zij is al die tijd op de hoogte van het huwelijk en vind Amir niks. Hij moest dood van Martine

Ruud

Idd dacht ik ook al

Konijn

Ik vertrouw die Romy niet. Qua uiterlijk zou ze ook de soapzus van Sjors kunnen zijn!