Archief

  De 2500e aflevering in GTST Classics: Simon wordt neergeschoten

  0

  GTSTCourant gaat terug in de tijd met de rubriek GTST Classics. Want vroeger was alles beter, toch? Op Videoland kunt u al geruime tijd genieten van de eerste twaalf seizoenen van de Nederlandse oersoap. De streamingdienst plaatst nu dagelijks een nieuwe aflevering van seizoen 13. In dit seizoen is de 2500e aflevering te zien, een speciale episode waarin de lopende verhaallijnen een schokkende climax bereiken!

  Wat voorafging: Janine en Simon belanden in bed – Tony zet Yasmin onder druk – Kunstroof bij Ludo SandersYasmin chanteert Tony met tapes kunstroof

  In de 2500e aflevering staat het huwelijk van Simon Dekker centraal. Hij gaat trouwen met zijn nieuwe liefde Esther, maar vlak voor de ceremonie gaat er van alles mis. Esther heeft Simon zien zoenen met Janine en twijfelt of ze nog wel met hem wil trouwen. Tot op de dag van het huwelijk blijft het onduidelijk of Esther zal opdagen op de mooiste dag van haar leven.

  Intussen lopen de gemoederen hoog op tussen Yasmin en haar criminele broer Tony. Hij eist dat Yasmin hem de tape geeft waarop de kunstroof van Ludo’s schilderijen te zien is. Na zijn zusje stevig onder druk te hebben gezet – hij duwt haar hoofd in een bak water – zegt Yasmin dat de band in een kistje op Stefano’s hotelkamer ligt. Tony gaat snel naar De Rozenboom en vindt de tape in Stefano’s kamer. Hij weet echter niet dat hij de verkeerde videoband meeneemt; de band is per ongeluk door Nina verwisseld met een kinderfilm.

  Lees hieronder verder.

  Tony martelt zijn zusje Yasmin.

  Maar Tony is nog niet klaar… Hij haast zich naar de kerk, de locatie van het huwelijk van Simon en Esther, om Stefano uit te schakelen. In die kerk is Simon nog altijd aan het wachten op de bruid. Komt Esther wel of niet? Na lang wachten maakt ze ein-de-lijk haar opwachting. De plechtigheid kan beginnen!

  Lees hieronder verder.

  Simon en Esther kunnen eindelijk trouwen. Of toch niet?

  Ook Tony is binnen, en hij heeft een gigantisch geweer bij zich! Terwijl de ceremonie in volle gang is, richt hij zijn wapen op Stefano. Een rood lampje van het geweer verschijnt op Stefano’s achterhoofd, Tony is klaar om te schieten.

  Lees hieronder verder.

  Tony richt zijn wapen op Stefano.

  Op dat moment gebeurt er iets wonderbaarlijks: de blinde Ludo krijgt plotseling zijn zicht terug en ziet het rode lampje op Stefano’s hoofd. Voordat Simon zijn jawoord kan uitspreken, schiet Tony. Ludo weet Stefano net op tijd weg te trekken. Yasmin probeert Tony te overmeesteren, maar het geweer gaat nog een paar keer af. Simon wordt in zijn borst geraakt. Wat een drama! Wordt vervolgd!

  Delen

  Schrijf een reactie!