Archief

  De criminele broer in GTST Classics: kunstroof bij Ludo Sanders

  0

  GTSTCourant gaat terug in de tijd met de rubriek GTST Classics. Want vroeger was alles beter, toch? Op Videoland kunt u al geruime tijd genieten van de eerste twaalf seizoenen van de Nederlandse oersoap. De streamingdienst plaatst nu dagelijks een nieuwe aflevering van seizoen 13. Dit seizoen draait onder andere om Yasmin, die onder druk wordt gezet door haar criminele broer Tony. Hij wil een kunstroof plegen bij Ludo Sanders.

  Wat voorafging: Tony zet Yasmin onder druk

  Tony heeft alle voorbereidingen getroffen om een kunstroof te plegen bij de steenrijke (en blinde) Ludo Sanders. Yasmin heeft onder grote druk van haar broer het beveiligingssysteem van de loods, waar de schilderijen zijn opgeslagen, in kaart gebracht. Tony kan dus gemakkelijk zijn slag slaan.

  De peperdure schilderijen van Sanders gaan naar hotel De Rozenboom voor een expositie. Het transport van de kunst is geregeld, maar Ludo weet niet dat Tony en zijn criminele vrienden het transportproces stiekem hebben overgenomen. Het proces gaat bijna de mist in wanneer Ludo tijdens de kunstroof plotseling de loods binnenwandelt. Desondanks weet Tony ervoor te zorgen dat Ludo niets doorheeft; Sanders is immers blind. Appeltje-eitje dus!

  Lees hieronder verder.

  De kunstroof is in volle gang.

  Wel ruikt Sanders onraad, want de schilderijen arriveren maar niet op de plek van bestemming. Na een uur zijn de schilderijen nog steeds niet afgeleverd bij De Rozenboom. Ludo snapt daar helemaal niets van, want een ritje van de loods naar het Meerdijkse hotel duurt hoogstens een kwartiertje. “Ik ga dit niet meemaken”, roept hij woest.

  Tony’s operatie lijkt dus succesvol. Maar komt hij hier ongestraft mee weg? Er hing namelijk één verborgen videocamera in de loods waarop de inbraak te zien was. Yasmin was hiervan op de hoogte en heeft niets tegen haar broer gezegd. De tapes van deze camera heeft ze na de inbraak snel veiliggesteld. Wat gaat ze met deze banden doen? Wordt vervolgd!

  Delen

  Schrijf een reactie!