Archief

  Wie is de vader? in GTST Classics: nepabortus Laura komt uit

  0

  GTSTCourant gaat terug in de tijd met de rubriek GTST Classics. Want vroeger was alles beter, toch? Op Videoland kunt u al geruime tijd genieten van de eerste twaalf seizoenen van de Nederlandse oersoap. De streamingdienst plaatst sinds begin dit jaar dagelijks een nieuwe aflevering van seizoen 13. Dit seizoen draait onder andere om Laura Selmhorst, die ondanks haar hoge leeftijd toch zwanger is geworden. De grote vraag is nu: wie is de vader van haar baby, Dennis of Robert?

  Wat voorafging: Laura liegt over haar abortus

  Vruchtwaterpunctie

  Het duurt niet lang voordat Laura’s leugen over haar zogenaamde abortus uitkomt. Milan, Roberts zoon, ontdekt dat Laura een afspraak heeft bij de gynaecoloog voor een vruchtwaterpunctie. Hij trekt al gauw de conclusie dat Laura nog steeds zwanger is. Tijdens het afscheidsdiner van Dennis en Daantje – de twee gaan naar Australië – besluit Milan de waarheid op tafel te gooien. Robert en Dennis zijn in shock! Een van hen wordt alsnog vader!

  Dennis kan het daarom ook niet over zijn hart verkrijgen om nu met zijn grote liefde Daantje naar Australië te gaan. Op het laatste moment zet hij een streep door hun reis… Wordt vervolgd!

  Dennis en Daantje staan op het punt om naar Australië te vertrekken…

  Delen

  Schrijf een reactie!