Archief

  Nieuw op GTSTCourant: GTST Classics

  7

  GTSTCourant gaat tijdens de zomerstop van GTST terug in de tijd met de nieuwe rubriek GTST Classics! Want vroeger was alles beter, toch? Op Videoland kunt u al geruime tijd genieten van de eerste twaalf seizoenen van de Nederlandse oersoap. De streamingdienst plaatst sinds begin dit jaar dagelijks een nieuwe aflevering van seizoen 13.

  GTSTCourant deelt meerdere keren per week een samenvatting van de meest spraakmakende verhaallijnen. De eerste is hier te vinden.

  De GTST Classics-artikelen staan in een aparte kolom op de voorpagina onder het kopje ‘GTST Classics’.

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Mij komt compleet idioot over de parkinson van Laura. Heel ziek maar als ze haar pil maar gebruikt weer super gezond. 1 x pil vergeten en ze trilt als een bezetene.
   Voor mensen die echt parkinson hebben is dit denk ik niet zo leuk. Die zullen wel denken, had ik maar zo’n pilletje.

  2. Wat ik mijn afvraag Laura heeft nog een zoon Sil maar hij kom nooit zijn moeder bezoeken, vind ik wel raar hoor al helmaal dat Laura parkison heeft en haar zoon komt niet eens kijken hoe het gaat met zijn moeder. Laura heeft het ook nooit over Sil bizar. Wordt tijd dat Laura haar zoon ook komt voor haar.

  3. verzoekje videoland op

   voor de mensen die al aan het kijken zijn naar de classics en al bij seizoen 13 zijn en door willen kijken omdat er te weinig word geplaatst. als jullie een verzoekje indienen bij videoland ( zoek op google videoland verzoekjes ) voor meer afleveringen is er een kans dat ze meer gaan plaatsen. hoe meer verzoeken hoe groter de kans dat er meer worden geplaatst ben zelf heel erg benieuwd naar seizoen 15-19. ps heb ook verzoek ingediend