Archief

  Het gehandicapte broertje in GTST Classics: Robin ligt in coma

  1

  GTSTCourant gaat terug in de tijd met de nieuwe rubriek GTST Classics. Want vroeger was alles beter, toch? Op Videoland kunt u al geruime tijd genieten van de eerste twaalf seizoenen van de Nederlandse oersoap. De streamingdienst plaatst nu dagelijks een nieuwe aflevering van seizoen 13. Dit seizoen draait onder andere om Robin Visser, het gehandicapte broertje van Benjamin Borges.

  De twee hebben samen een hoop tijd in te halen, want Benjamin wist tot voor kort niet dat hij een broertje had. In de korte periode die ze samen hebben gehad, zijn de broers erg close geworden. Maar hun prille band wordt ruw verstoord wanneer Robin met een zware hersenvliesontsteking in het ziekenhuis belandt en in coma raakt. De artsen hebben weinig hoop dat Robin ooit nog wakker zal worden. Mocht dat toch gebeuren, dan zal hij waarschijnlijk als een kasplantje door het leven gaan.

  Lees hieronder verder.

  Benjamin staat voor een zware opgave: hij moet een beslissing nemen over het leven van zijn broertje. Hij vindt dat Robin niet langer mag lijden. “Robin houdt zielsveel van het leven, maar hij ligt daar nu voor mij”, legt Benjamin uit aan verpleegster Pascale.

  In het ziekenhuis krijgt Benjamin toestemming van de artsen om de beademingsapparatuur uit te schakelen. Maar op het allerlaatste moment twijfelt hij… Wordt vervolgd!

  GTST Classics - Robin Benjamin
  Benjamin twijfelt. Schakelt hij de beademingsapparatuur uit?
  Delen

  1 reactie

  Schrijf een reactie!