Archief

  De dokter gaat trouwen in GTST Classics: Simon overleeft aanslag op huwelijk niet

  0

  GTSTCourant gaat terug in de tijd met de nieuwe rubriek GTST Classics. Want vroeger was alles beter, toch? Op Videoland kunt u al geruime tijd genieten van de eerste twaalf seizoenen van de Nederlandse oersoap. De streamingdienst plaatst nu dagelijks een nieuwe aflevering van seizoen 13. Dit seizoen draait onder andere om de comeback van dokter Simon, hij gaat trouwen! Maar op de grote dag gebeurt er iets vreselijks…

  Wat voorafging: Simon en Janine belanden met elkaar in bedSimon wordt neergeschoten

  Het huwelijk van Esther en Simon is uitgelopen op een gigantische nachtmerrie. Tony, de criminele broer van Yasmin, wilde Stefano tijdens de plechtigheid in de kerk doodschieten, maar raakte per ongeluk Simon. Vlak voordat Simon zijn jawoord kon uitspreken, werd hij in zijn borst getroffen door een kogel.

  In het ziekenhuis doen de artsen er alles aan om Simon te redden. Maar het ziet er niet best uit: hij is in levensgevaar. “Zijn toestand is uiterst kritiek”, zegt een arts tegen Esther en Janine. Als de dames Simon eventjes mogen zien, slaat het noodlot toe… Simon ontwaakt en zegt tegen Esther dat hij van haar houdt. Daarna stopt zijn hartslag. Simon Dekker is overleden.

  Lees hieronder verder.

  GTST Classics - Simon Dekker overleden
  Simon Dekker is overleden.

  Met de dood van Simon komt er een einde aan ‘De dokter gaat trouwen’ in GTST Classics. Maar niet getreurd, er zijn genoeg andere verhaallijnen in GTST Classics die nog niet zijn afgerond.

  Delen

  Schrijf een reactie!