Archief

  De criminele broer in GTST Classics: Yasmin chanteert Tony met tapes kunstroof

  0

  GTSTCourant gaat terug in de tijd met de rubriek GTST Classics. Want vroeger was alles beter, toch? Op Videoland kunt u al geruime tijd genieten van de eerste twaalf seizoenen van de Nederlandse oersoap. De streamingdienst plaatst nu dagelijks een nieuwe aflevering van seizoen 13. Dit seizoen draait onder andere om Yasmin, die onder druk wordt gezet door haar criminele broer Tony. Hij wil een kunstroof plegen bij Ludo Sanders.

  Wat voorafging: Tony zet Yasmin onder drukKunstroof bij Ludo Sanders

  Ludo Sanders kan niet geloven dat zijn schilderijen zijn gestolen. Hij verdenkt werkelijk iedereen, zelfs Isabella en Stefano staan op zijn verdachtenlijstje. Isabella begint steeds meer te denken dat Yasmin iets met de kunstroof te maken heeft. Zij gedraagt zich de laatste tijd wel erg verdacht.

  Lees hieronder verder.

  Isabella vertrouwt het niet. Heeft Yasmin iets met de kunstroof te maken?

  Ook Ludo ruikt onraad en laat Yasmin door zijn mannetjes natrekken. Intussen ontkurkt Tony de champagne; hij heeft een megaslag geslagen, kassa! Maar juicht hij niet te vroeg?

  Geheime tape

  Zijn zusje Yasmin heeft namelijk een tape in handen waarop de gehele kunstroof te zien is. Ze heeft dus het perfecte materiaal om voorgoed met haar criminele broer af te rekenen. Yasmin wil dat Tony Meerdijk zo snel mogelijk verlaat en haar voortaan met rust laat, anders gaat ze met de tape naar de politie. Tony stribbelt wat tegen, maar zegt uiteindelijk toch dat hij vertrekt. Maar of hij ook écht weg is? Wordt vervolgd!

  Delen

  Schrijf een reactie!