Archief

  Wie is de vader? in GTST Classics: zwangere Laura valt van trap

  0

  GTSTCourant gaat terug in de tijd met de rubriek GTST Classics. Want vroeger was alles beter, toch? Op Videoland kunt u al geruime tijd genieten van de eerste twaalf seizoenen van de Nederlandse oersoap. De streamingdienst plaatst sinds begin dit jaar dagelijks een nieuwe aflevering van seizoen 13. Dit seizoen draait onder andere om Laura Selmhorst, die ondanks haar hoge leeftijd toch zwanger is geworden. De grote vraag is nu: wie is de vader van haar baby, Dennis of Robert?

  Wat voorafging: Laura liegt over haar abortusLaura’s leugen over nepabortus komt uit

  Het valt Daantje zwaar dat Dennis niet meer met haar naar Australië wil gaan. Hij wil in Meerdijk blijven omdat hij misschien vader wordt. Daantje hoopt dus dat Laura kiest voor een vaderschapstest, zodat duidelijk wordt wie de vader van haar ongeboren baby is. Een nadeel: een dergelijke test kan pas na de 18e zwangerschapsweek worden uitgevoerd.

  Maar Laura ziet dat helemaal niet zitten; zij wil absoluut geen vaderschapstest doen. Daantje is woest! “Wat is dat nou voor een egoïstisch besluit!”, schreeuwt ze. “Een kind heeft het recht om te weten wie zijn of haar vader is.”

  De gemoederen lopen verder op wanneer Laura en Daantje hun woordenwisseling op de trap voortzetten. De situatie escaleert daar zelfs zo erg dat Laura na een worsteling met Daantje van de trap valt. Ze ligt huilend op de grond en grijpt naar haar buik. “M’n kind…”, zegt ze. Wonder boven wonder is er uiteindelijk niets met haar baby aan de hand. Wordt vervolgd!

  Laura en Daantje ruziën op de trap.
  Delen

  Schrijf een reactie!