Hoe verlaat Wiet Meerdijk? Nog één dag

De GTST Meerdijk app-spelers kunnen bepalen hoe Pip Pellens GTST gaat verlaten. Het is op dit moment een nek-aan-nekrace tussen de verhaallijnen van Jack en Zeger. Welke afloop maandag wordt uitgezonden, is aanstaande vrijdagavond te zien in RTL Boulevard. Op die dag rond 20:30 is de aflevering ook in de app te zien.

Er kan alleen vandaag nog gestemd worden over de afloop van het verhaal. Je kunt kiezen tussen haar broer Jack van Houten, de vriend van Pip: Pim Wessels en de ex van Wiet: Zeger Philip van Zuylen de Larrey. De personen hebben allen een boodschap bij zich die een verrassende wending aan het afscheid geven. Het is mogelijk om via de app te stemmen, of te sms’en. SMS dan Pim, Zeger of Jack naar 3131. Welke keuze het wordt, is maandag te zien. Het vertrek van Wiet wordt dinsdag uitgezonden.

Op welk einde stem jij?


16
Laat een reactie achter!

Esther snippe

Ik op jack

Bina

Ik stem op
Jack
Zekerweten!!!!!

christoffer

Ikstem op zeger

christoffer

Ik stem op zeger

mandy

Jack

Mjo

Ik heb voor Jack gekozen. Het moet een leuk (geweldloos) afscheid worden voor Wiet en natuurlijk ook voor de fans/kijkers van GTST. Dat wordt het zeker niet met Zeger, daar ben ik 100% van overtuigd.

Bovendien heb ik geen behoefte aan nog een psychopaat, 1 in GTST (Hein), is meer als genoeg.

Cheyenne

Zeger want hij kan nog levend zijn en dan word het nog spannender

Philomena

Jack!!

Ilona

Jack

Sanne

Jack!

xpipgtstxfann

Pim

Simone

Pim want ze zijn een leuk koppel en het moet voor wiet leuk aflopen niet eng,raar enzo.

idk

ik stem op pim wan tze zijn een leuk steje en ik vind zeger gewoon eng hij moet weg blijven en jack moet gewoon samen met lorena weer in de serie komen

idk

ikstem op pim want ze zijn een leuk setje en ik wil dat jack zelf in de serie terugkomt met lorena

Gtst app

Jack!!

Betty

Ik stem op zeger