Nieuw in de GTST Meerdijk App: de ontmaskering van Martine Hafkamp

by GTSTCourant

Donderdag 2 maart keert Martine Hafkamp terug naar Meerdijk. De GTST Meerdijk App telt af naar dit moment en start vanaf vandaag, maandag 13 februari, met een nieuw verhaal: de ontmaskering van Martine Hafkamp. Via de Meerdijk App kun je het avontuur van Wiet in Rusland herbeleven en krijg je toegang tot extra informatie om te ontdekken wat er de afgelopen jaren is gebeurd met Martine.

Naast het opfrissen van jouw geheugen, kun je na het voltooien van een aantal levels als beloning nog dieper het verleden van Martine induiken met een extra spel in de Meerdijk App. Het adresboek van Martine, vol met gegevens van iedereen met wie zij in het verleden contact heeft gehad, is kwijtgeraakt en blijkt nu weer opgedoken te zijn in Meerdijk. Kun jij alle puzzelstukjes bijeen verzamelen voordat Martine terugkeert?

Het spel “Adresboek van Martine” is dagelijks te spelen (let op: dit spel is pas later beschikbaar en niet direct vanaf 13 februari) en iedere aanwijzing geeft je extra informatie over de personen uit het leven van Martine.

Alle antwoorden van de opdrachten uit de GTST Meerdijk App vind je uiteraard op GTSTCourant (gtstcourant.com/meerdijkapp)


Lees ook:

2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Suzanne
22 februari 2017 19:27

Waar zijn de puzzelstukjes te vinden? Alle locaties geopend maar niets gevonden…

Richard
11 april 2017 21:22

spannende GTST

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!