Wie heeft het op Wiet voorzien?

by GTSTCourant

In de GTST Meerdijk App kun je iedere week samen met rechercheur Alex de Boer erachter komen door wie Wiet van Houten wordt achtervolgd. Er vallen steeds meer verdachten af, maar het raadsel is nog lang niet opgelost. Het onderzoek werd door rechercheur Alex de Boer begonnen, doordat er in Meerdijk een verdachte camera werd gevonden met foto’s van Wiet van Houten. Het lijkt erop dat iemand haar achtervolgt. Maar wie is deze mysterieuze persoon? En waarom volgt hij/zij haar?

Verdachten 
Rechercheur Alex de Boer ging op onderzoek uit en vond zeven verdachten: Jack, Job, Nina, Zeger, Lorena, Hein en Mystery X. Na onderzoek en verhoor is vastgesteld dat Lorena, Job en Hein allebei niets met de achtervolging te maken hebben. Het leek er in eerste instantie op dat Zeger ook uitgesloten was, maar Alex kreeg een mail waarin stond dat het lichaam van Zeger nooit gevonden is. Alex twijfelt nog over zijn onschuld. Ook heeft hij twijfels bij Jack, Nina en Mystery X.

Martine Hafkamp
Naast Jack, Nina en Zeger is ook Mystery X nog één van de verdachten. Is Martine Hafkamp Mystery X? De kans is aanwezig dat zij dit is. Vandaag was in de Meerdijk App te zien dat Alex Hans van Houten heeft bezocht in de gevangenis. Op de vraag of iedereen uit de familie dood is, antwoordt Hans: “Martine, die leeft nog”. Later komt de hint: Heeft Hans de gouden tip gegeven?

Wie heeft het volgens jou op Wiet voorzien?

 


Lees ook:

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Wiet
13 februari 2016 12:06

Waarom is over deze verhaallijn nog niets te merken in de gewone gtst afleveringen. Maar zijn ze er wel al bijna 3 weken mee bezig op de App?

PipxFan
13 februari 2016 12:31

ik denk dat zeger nog leeft en wraak neemt op wiet

Anoniem
16 februari 2016 22:55

martine hafkamp

Anoniem
17 februari 2016 21:11

Nee je kunt kiezen Jack zeger en Pim
Niet Martine en het is zeger Philip van Zuylen de Lerey

Dani
19 februari 2016 16:52

Zeger gaat vraak nemen op Anna zodat zeger wiet voor
Zich zelf heeft

Dani
19 februari 2016 16:56

Pim heeft het op wiet voorzien

19 februari 2016 19:22

Jack heeft het op wiet voor zien

19 februari 2016 23:14

Ik weet zeker dat die Zeger nog leeft, maar wat hij van plan is, i don’t know

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!