Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 22 t/m 25 april 2024: Richard is vrijgesproken

  9

  Meerdijk is in rep en roer! In de week van 22 tot en met 25 april wordt duidelijk dat Richard van Nooten is vrijgesproken. Hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen? Ludo Sanders kan zijn borst in ieder geval natmaken… Verder is Shanti woedend als ze erachter komt dat Richard haar heeft bespeeld. Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 22 april 2024

  Nina en Bing geloven Troj als hij zegt dat hij niet weet waar Nola is. Ludo kan zijn ergernis niet meer voor Stefano verbergen. Janine raakt geïntrigeerd door de inboedel van een overleden weduwe. Shanti is woedend als ze begrijpt dat Richard haar heeft bespeeld. Als Manu Nola thuis ziet, laat ze hem beloven niets tegen haar ouders te zeggen.

  Dinsdag 23 april 2024

  Ludo is niet van plan om Richard de kans te geven zich weer in zijn vaarwater te begeven. Henk en Laura stellen Elisa’s positieve instelling op de proef, omdat ze het moeilijk vinden haar hulp te accepteren. Marwan wordt geconfronteerd met Steef en Naomi die in hun verliefdheid het hele huis overnemen.

  Meer spoilers onder de video.

  Woensdag 24 april 2024

  Naomi probeert Steef over te halen om een tattoo te nemen. Julian is van plan om Laura en Henk te helpen. Omdat Laura denkt dat de hulp maar tijdelijk is, accepteert ze het. Janines interesse in de overleden weduwe groeit als ze een oud krantenartikel vindt over de familie Roest. Marwan en Tamara hebben het rijk alleen.

  Donderdag 25 april 2024

  Rik begrijpt niet waarom Shanti niet wil dat Richard voor haar gaat werken nu hij is vrijgesproken. Tamara drukt Marwan op haar hart dat hij niks mag zeggen. Nola overspeelt haar hand door bijdehand te doen tegen Ludo. Hij maakt een einde aan haar logeerpartij en stuurt haar terug naar Bing en Nina.

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vooruitkijkend zag ik Richard die weer helemaal terug is zoals we hem kennen , goede en leuke acteur en ja heerlijk etend in de Rozenboom en het smaakt hem altijd zo goed , geweldig !

  2. rene met kleine r op

   Zalig Richard tegen Ludo, Richard is zo een slechterik dat je hem al haat als hij in beeld komt , hopelijk pakt hij niet al Shanti’s geld af want dat is wel weer lullig.
   Wat ik trouwens wel raar vind is dat Shanti en Rick graag een groot huis wilden kopen en toen geen geld hadden en nu zijn ze multi miljonair en blijven ze op een flatje wonen , dát vind ik dus een beetje raar eigenlijk en een voorbode dat ze straks al het geld kwijt zijn en Richard de rijkste man van Meerdijk wordt (of de nieuwe echtgenoot van Shanti mét zijn kind natuurlijk, wie zal het zeggen).

   • Rijkste is Ludo nog steeds 😉
    Als Shanti slim is werkt ze nog met Ludo samen en kan hij haar nog helpen. Misschien gaat dat nog wel gebeuren.

   • Ah die Richard is zielig, want hij is al gespaard door Ludo. Uiteindelijk heeft Ludo hem toch weer uit de gevangenis gehaald met Daan. Vervolgens kreeg hij dat goud nog cadeau van hem via Janine aan Billy. Dus laat hem maar komen. Verder is hij wel echt 1 van de laagste personages die een vogel gewoon heeft gedood. De vogel van het booreiland. Als iemand nog wraak moet nemen is het Ludo wel. Het is nog niet eens gelijk wat Richard heeft geflikt en ook met Valentijn

    • rene met kleine r op

     @Sanders , je weet toch wel dat het een gespeeld personage is en die kraai gewoon nog bij de eigenaar leeft in een voliere ………….. ik vind jou een beetje zielig dat je fictie en non fictie niet van elkaar kunt onderscheiden.

     • Ach ja… sommige mensen hebben nu eenmaal geen “leven’ wel gevaarlijk eigenlijk…Nog meer verwarde personen die simpelweg rondlopen in de maatschappij,gevaarlijk!Misschien voordat een aflevering start een melding/waarschuwing dat het fictie betreft.