Archief

  GTST Spoilers 25 t/m 28 maart 2024: Marwan is verliefd

  26

  In de laatste week van maart zet Marwan alles op alles om Tamara voor zich te winnen. Verder heeft Nola het erg gezellig met Troj, beseffen Ludo en Janine dat ze nog een lange weg hebben te gaan en gaat het niet goed met Henk.. Wat is er toch met hem aan de hand? Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 25 maart 2024

  Bing is verbijsterd als Nina hem vertelt dat ze Nola heeft zien zoenen met Troj. Janine en Ludo krijgen een romantisch cadeau. Durven ze het aan om hier gebruik van te maken? Shanti ontvangt een uitnodiging voor een borrel van een miljonairsclub en haalt Rik over om met haar mee te gaan. Ludo en Janine beseffen dat ze nog een lange weg te gaan hebben.

  Dinsdag 26 maart 2024

  Ondanks dat ze het niet eens is met Bings aanpak, is ook Nina bezorgd over de ontwikkelingen van het liefdesleven van haar dochter. Marwan zet een nieuwe versiertechniek in om Tamara voor zich te winnen. Julians blijdschap dat de Koning weer open kan gaan, slaat om in schrik als blijkt dat er weer iets kapot is.

  Woensdag 27 maart 2024

  Henk verbergt voor Laura dat hij last heeft van slapeloze nachten. Elisa is onder de indruk als Julian zijn excuses aanbiedt over zijn gedrag ten opzichte van Naomi. Janine en Ludo besluiten gebruik te maken van het cadeau en gaan op stedentrip. Terwijl iedereen viert dat de Koning weer open is, zit Naomi alleen thuis.

  Donderdag 28 maart 2024

  Linda probeert Laura over te halen om met Luuk te gaan praten over de voordelen van samenwonen. Henk is zo moe en gestrest dat hij vraagt of Linda kan vertrekken. Ook het klaverjassen zegt hij af. Luuk wordt geraakt als hij bij Rianne hoort waar zijn angst om alleen te zijn vandaan komt.

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. “Luuk wordt geraakt als hij bij Rianne hoort waar zijn angst om alleen te zijn vandaan komt.”
   Ik denk dat er Linda en zij, haar moet staan. 🤭

  2. Linda-niet-die-uit-gtst! ;-) op

   Ik vind GTST wel leuk momenteel! Eindelijk echt los van de cliffs, weer nieuwe verhaallijnen! Geklus in Boks, Nola die lekker pubert, Roozenboom heeft weer leuke energie sinds Marwans komst en die nieuwe manager….leuk gecast! Grinnik ook wel om die relatietherapieën, Shanti gaat natuurlijk hartstikke mis met sluwe Richard ….. en Laura en Henk raken wel.. Ja, heerlijk ff verstand op nul 🙂

  3. Nola doet alles wat je kunt verwachten van een tiener en dan is men verbijsterd en bezorgd? Alsof het niet normaal en niet ok is dat je gaat daten op die leeftijd en dan heb je ook al de nodige voorlichting gehad neem ik aan.

   • Natuurlijk is het gedrag van Nola “normaal” op die leeftijd.

    Maar mij bekruipt toch het gevoel dat het een verhaallijn wordt over en mèt loverboy(s).

   • W😳W wat grof deze uitspraak.
    Ik hoop dat Laura nog heel lang in gtst zal spelen,en het misschien een goed idee is dat jij een ander programma gaat kijken.

    • rene met kleine r op

     @Dee helemaal met je eens en het is weer tijd dat de moderators dit soort trollen verwijderen van deze pagina, echt heel vervelend dit soort mensen.

     • Ik hoop ook dat Laura nog lang blijft, maar Henk mag toch echt heel gauw wegwezen.

      Laten Saskia en haar broer uit Groningen dan terugkomen, dan hopt de nieuwe manager in de Rozenboom naar van de huidige door naar hem. Kan die zijn broertje en vader gaan opzoeken. Ben hem nou alweer zat, met zijn Henkachtige bemoeizucht

      • Saskia en haar Broer?? heeft Saskia een broer in deze serie???

       En niet Marwan eruit ben je mal die is juist leuk:)

    • Ben het met Dee eens, zulke grove uitspraken zijn hier niet echt passend ! En ik begrijp dan ook niet waarom je nog kijkt , of doe je dat alleen om daarna hier de boel te verzieken ? Dit platform is bedoeld om op een normale manier met elkaar te praten over GTST en het leuk te houden !!!

   • Moud- Jan,

    Als jij werkelijk zo denkt, dan ben jij zelf een sufkop!!
    Doe normaal joh! Wordt eens normaal!
    Onbeschoft hoe jij erover praat, ga zelf!