Archief

  Spoilers 27 november t/m 1 december

  28

  MA 27/11
  Als de geheime plannen van Rover bekend worden, voelt Kimberly zich nog meer verraden. Linda besluit er alles aan te doen om Rover tegen te houden. Sjors en Bing ontdekken dat Amir gelogen heeft toen hij van het feest vertrok. Q oefent zijn sociale vaardigheden op Amir en haalt hem door de mangel.

  DI 28/11
  Rik en Bing maken samen toekomstplannen. Sjoerd weet Rik aan het twijfelen te krijgen over Abel. Rikki dreigt Sjoerd dat het hem zal spijten als hij haar geluk blijft ondermijnen. Amir wordt aan het denken gezet als Bing over de betekenis van vriendschap begint.

  WO 29/11
  Zoë’s nieuwe sugar daddy is niet de meest sympathieke, maar ze doet het voor het geld. Aysen komt in conflict met de nieuwe financieel directeur van het AZM. Amir sluit zich aan bij een brainstormsessie van Bing en Rik. Nina heeft het zo druk met haar reis naar Hong Kong, dat ze afspraken vergeet.

  DO 30/11
  Kimberly hoort hoe snel Rover ervandoor wil gaan en verschuilt zich achter enthousiasme. Maar dat is niet meer dan een masker. Lucas zorgt ervoor dat Nina het nog drukker krijgt. Linda en Anton organiseren een grootscheepse verrassing.

  VR 1/12
  Sjoerd wil Rikki dwingen zich aan de regels van hun co-ouderschap te houden, maar zijn argumenten zijn wankel. Q vraagt Anton om versiertips. Zoë is bang voor represailles als Aysen de strijd wil aangaan met Jan Maes. Abel baalt enorm als Rikki zich maar op Sjoerd blijft richten en niet op hem.

  Delen

  28 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Q is geen voornaam. En die serie Q en Q uit de jaren ’70 van de vorige eeuw heette zo omdat de twee hoofdpersonages een achternaam hadden die met een Q begonnen. (Quarles van Ispen en Quant). Ik hoop dat deze Sjors blijft…veel leuker dan de originele. Die kijkt altijd alsof ze in haar broek heeft gepoept. De enige echte goede acteurs zijn Joep Sertons en Erik de Vogel. De rest acteert alsof ze in de schoolmusical spelen.

   • Beste Johanna, die jongen is hoogbegaafd, ben je dan een autist, doe ff normaal joh gek
    Mijn vriendin is ook hoogbegaafd en die noem je niet bepaald een autist, das beledigend

    • Misschien moet jij je dan even goed gaan verdiepen in autisme. Autisme kent veel verschillende variaties. Asperger is een aan autisme verwante stoornis waarbij er vaak sprake is van een zeer hoge intelligentie. Dat betekent niet dat Asperger en hoogbegaafdheid dezelfde dingen zijn, dat maak jij er zelf van. Ik ben het er volledig mee eens dat Q erg goed geacteerd wordt, en inderdaad, een jongen met Asperger en een hoge intelligentie laat zien.

     • Persoonlijk dacht ik in eerste instantie ook dat hij een jongen met Asperger voor moest stellen, maar hij blijkt dus hoogbegaafd te zijn. Beetje jammer dat dit weer zo stereotyp wordt neergezet. Maar een klein deel van de hoogbegaafden past in dit plaatje.

   • Die is in nieuwe tijden. Daar is de cliff van s2 net geweest.. benieuwD hoe dat verder gaat. Hi heeft wel vertelt aan tiffy dat haar vader nog leeft. Die geloofde het eerst ook niet. Jan jaap probeerde haar te overtuigen om mee te gaan.

  2. Wie denkt dat rover weg gaat? Waarom wel/niet denk je dan.. als je denkt van niet kom alsjeblieft met alle redenen om maar te bedenken.. dan krijg ik hoop.. ???❤ rover mag niet weg

   • Precies dat gevoel heb ik ook, maar in de aflevering van volgende week maandag wordt duidelijk dat ie wel gaat, de enige die de boel kan redden is Kimberly. Als zij hem tegenhoud blijft ie miss wel

   • Als je kijkt naar de spoiler van 8 december vraagt Linda zich af of ze rover moet inlichtingen wat er met Kimberly gebeurt is ik denk dus dat hij gaat maar het zou zo kunnen dat hij dan weer terug komt

  3. Wat is er met de schrijvers gebeurd???
   Q?? WTF wie heeft die naam verzonnen??? En waarom zo’n slechte acteur!
   Ik snap dat je met 18 jaar geen bak ervaring heeft, maar had dan een ouder iemand gekozen. En waarom krijgt Anton weer een verloren kind?

   • Een personage kan je misschien minder aanspreken, maar acteren doet ‘ie fantastisch hoor! Hij vertoont iemand met Asperger, en dan de zogenaamde ‘high-functioning’ variant. Het komt inderdaad allemaal een beetje robotisch over, maar dat hoort juist bij dit personage.

   • De naam Q is al heel oud. Er bestaan veel meer mensen met die naam, alleen komt ie niet zo vaak voor. Zeker nooit gehoord dat er ooit een serie was met de naam Q & Q.

  4. Hebben ze die Q van de straat geplukt ofzo? Dit is echt de slechtste acteur ooit! Bijna een belediging voor een rot in het vak als Joep Sertons om met hem samen te moeten spelen. Bahbah… en dan die verhaallijn over de sugar girl, alsjeblieft zeg. Er moet echt eens een frisse wind door het schrijversteam van GTST gehaald worden. Het begint me veel te veel op Spangas te lijken. Ik kijk ook nog maar 2x in de week ofzo en dan heb ik nog niks gemist…

  5. Wat is GTST mometeel vreselijk saai om te kijken. Bijna slecht hoe de producenten en schrijvers tegenwoordig met de serie omgaan. Ik als hele trouwe fan (ik kijk al jaren) vind het op deze manier steeds minder leuk om te kijken. Dat terwijl ik normaal gesproken echt uitkeek om steeds een nieuwe aflevering te bekijken.

   Eigenlijk bekruipt mij dit gevoel al sinds het einde van afgelopen seizoen. Toen opeens werd ik toch nog positief verrast met een hele goeie cliff maar vervolgens is ook dit seizoen slaapverwekkend. GTST stond altijd bekend als een hele leuke verfrissende actuele serie met tegelijk verhaallijnen en levens van personages die je een echt persoon niet zou gunnen. Die combi maakte het juist zo leuk. Er was wat mij betreft altijd een goeie verhouding tussen spanning en realiteit. Liefde, bedrog, geweld, enz.

   Tegenwoordig is het alles behalve spannend. Het blijkt dat ik dit niet als enige vind want de kijkcijfers lopen echt drastisch terug!
   Om te beginnen vind ik de nieuwe karakters niet meer wat het geweest is. Met als absoluut dieptepunt de net geintroduceerde Q. Wat een verschrikkelijk naam en slecht personage en een acteur die de zinnen letterlijk opnoemt. Vervolgens bedenken ze daar omheen een commercieel verhaal met Lidl waar opeens heel meerdijk opduikt. Dat is toch niet serieus te nemen? Dat is ver beneden het niveau van wat GTST ooit was. Wat mij betreft schoppen ze binnenkort Q met zijn Lidl er per direct ui!!

   Beste schrijvers ga alsjeblieft kijken naar hoe het ging in voorgaande succesvolle seizoenen (toen er elke avond nog 1.5 tot 2 miljoen keken ipv 1 tot 1.5 miljoen). Met een goeie mix personages met jong en oud en bovenal goede acteurs. Want momenteel is het een onsamenhangende cast met vooral te veel jong grut. Ik denk met weemoedt terug aan personages als Maxime, Charlie, Nick, Lorena, Jack, Stefano, Isabella en zo kan ik nog heel lang doorgaan.

   Sorry voor dit geklaag maar ik moest dit verhaal ff ergens kwijt en ik hoopte dat meer mensen dit met mij eens zijn 😉

   • Ik ben het deels met je eens, maar je had het net over goede verhaallijnen (liefde, bedrog, geweld enz) en dan speelt dat volgens jou “jonge grut” het toch best goed (Rover en Kimberly met die foto’s)

   • @Joop, als 1ste: je hoeft echt geen sorry te zeggen voor je geklaag, want het is jouw mening over het huidige GTST. Maar ik ben het maar gedeeltelijk met je eens.

    Ook ik ga even klagen 🙂

    Ik kijk al vanaf het begin, dus vanaf oktober 1991. Ook in begin was niet alles perfect, ook de verhaallijnen van toen niet. Ik denk dan alleen al aan de decors (van karton) en ook de acteurs van destijds valt wel het e.a. op aan te merken. Werd vrij kinderlijk geacteerd.
    Als ik het nu terugkijk, (en dat doe ik) dan denk ik mijn god, hoe kon ik het destijds mooi en leuk vinden. Maar tijden veranderen en moderniseren. Vroeger is niet te vergelijken met het heden.
    Ook is het oneerlijk om vanaf de zijlijn commentaar te leveren. Want dat ze (schrijvers enz.) kunnen nu nou eenmaal niet iedereen tevreden stellen..

    Maar terug naar het heden:
    1) na 1 of 2x Q te hebben gezien, dus vrij kort, kunnen we nog niet zo (hard) over hem oordelen. We weten nog niet wat met Q aan de hand is. Ik denk dat Q hoogbegaafd is, die alles te serieus neemt, bepaalde dingen niet begrijpt die gezegd worden, geen gevoel voor humor.
    Ooit gehoord van een hoog begaafd iemand? Zoek maar eens op google wat betekent over iemand die hoogbegaafd is.
    Lees dit artikel maar eens. http://www.hoogbegaafd-idee.nl/hoogbegaafd/hoogbegaafd-problemen.html

    2) Wat de Lidl betreft, tja je kijkt wel naar een commerciële zender, die haar bestaansrecht en inkomsten van de reclame moet hebben.

    3) voorgaande succesvolle seizoenen (toen er elke avond nog 1.5 tot 2 miljoen keken i.p.v. 1 tot 1.5 miljoen). Tja, maar je moet niet vergeten dat mensen/fans tegenwoordig op een andere wijze naar GTST kijken dan alleen op de traditionele wijze via de tv. Veel meer uitgesteld kijken en/of via RTLXL/Videoland. Die kijkers/cijfers worden niet meegeteld. Als men al die cijfers bij elkaar optelt valt het best nog wel mee, hoeveel mensen nog naar GTST kijken.

    Wat betreft de mix tussen acteurs van jong en oud, ben ik het HELEMAAL met je eens. Vooral het jonge grut (uit o.a. SpangaS) dat in de plaats komt van de vertrekkende ouderen (lees de “oude garde” ) stoort mij mateloos. Er moet gewoon een goede mix zijn tussen acteurs jong en oud, want ook de kijkers zij jong en oud.

    Maar saai om naar GTST te kijken, is het voor mij nog altijd niet. Ik kijk nog elke dag graag. Ondanks dat er dingen zijn die mij niet altijd bevallen/bekoren.

  6. Blijft rik tog meerdijk Anita Dendermonde jong benjamin borgers daantje mus Dennis tuinman zoon Robert Alberts Sil noud bijven