Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 27 t/m 30 mei 2024: DE CLIFFHANGER

  15

  De zomercliffhanger van GTST staat voor de deur! In de laatste week van seizoen 34 bereiken meerdere verhaallijnen een schokkende climax. Zo krijgt Nola gruwelijk nieuws te horen over haar gezondheid, eist Richard een vaderschapstest, verlaten Naomi en Steef Meerdijk, ontdekt Marwan iets schokkends over Tamara en wat gaat er gebeuren met Laura…? Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 27 mei 2024: Richard wil een vaderschapstest

  Janine wordt gebeld door Ludo die een schokkende mededeling doet. Laura valt. Janine en Linda trekken zich het lot van Laura enorm aan, het was immers hun taak voor haar te zorgen. Henk geniet ondertussen van de gezelligheid van zijn vrienden en nodigt ze uit voor een hapje eten bij hem thuis. Ludo gaat er vanuit dat Richard niet meer voor PalmNoot werkt, maar komt erachter dat dat niet het geval is. Richard haalt Shanti over om mee te werken aan een vaderschapstest.

  GTST Shanti Richard van Nooten

  Dinsdag 28 mei 2024: Janine wil Willem Roest opsporen

  Janine smoest tegen Ludo dat ze naar de politie gaat om het hoofdstuk ‘Willem’ af te sluiten. Ze wil de politie helpen om Willem Roest te vinden en komt met een riskant voorstel. Stefano vraagt Nola om samen met hem het event ‘Meerdijk deelt’ te presenteren. Shanti breekt als Pim haar vraagt hoe het met haar gaat. Nu de uitslag van de laatste echo goed was, wil Rik iedereen zo snel mogelijk vertellen dat Shanti weer zwanger is.

  Janine GTST RecycleNL

  Woensdag 29 mei 2024: Nola krijgt gruwelijk nieuws over haar gezondheid

  Nola krijgt de uitslag van haar bloedonderzoek. Bing reageert zijn zenuwen af op Nina, maar zij wil het vandaag ‘gezellig’ houden. Julian houdt zich groot als blijkt dat hij niet is uitgenodigd voor het afscheidsfeestje van Steef en Naomi. Henk drukt de koppige Steef op het hart dat hij voor vertrek vrede moet sluiten met Julian. Janine waant zich veilig nadat ze Willem Roest in de val heeft laten lopen.

  Nola GTST Rozenboom

  Donderdag 30 mei 2024: de cliffhanger

  Vlak na het gruwelijke medische nieuws besluit Nola open kaart te spelen tegen haar vrienden en familie. Janine deelt een pijnlijke waarheid over Laura met Henk. Marwan ontdekt iets schokkends over Tamara.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Weer die cliffhanger een maand eerder dan gebruikelijk 😏Balen dat het seizoen steeds meer ingekort wordt. Eerst al van 5 naar 4 dagen, nu weer dit. Het is niet meer leuk zo😟

  2. Linda-niet-die-uut-gtst ;-) op

   Ik vind die hittegolf zo leuk! Haha.. Onderdeel van het willen laten lijken op alledaagse soeza denk ik.. En idd, Bing verwart ook mij… Benieuwd. Vrees leukemie voor Nola…had zo gehoopt op puberhilariteiten rondom de Roozenboom, maar wordt een andere verhaallijn… Benieuwd, lef wel weer van de schrijvers. Ik kijk trouwens met erg veel plezier momenteel. Wel klaar met geneuzel rondom Sreef en Naomi. Benieuwd naar de Tamaratwist! Leuk gecast nog steeds, past daar wel in Roozenboom 🙂

   • Er is een vraag en antwoord gesprek geweest met Marwan en die vertelde dat er hele spannende dingen gaan gebeuren in De Rozenboom, ben benieuwd hoe en wat en wanneer .

   • Ja een hittegolf in mei 😂 en de helft van de spelers die vervolgens winterkleren aan heeft lachwekkend en goedkoop

   • M als antwoord op je vraag: Bing is niet op curaçao de acteur van Bing Everon komt uit Curaçao dus hij ging even mee om Babette (Linda) het eiland een beetje te laten zien.

  3. Is iedereen in Meerdijk in mei in een hittegolf beland? Ik zie ventilators en gewapper met waaiers. Beetje rare timing.

  4. gtstfan2015 op

   Ik denk zoiets nu:
   – Nola heeft Leukemie
   – Laura leeft nog en Janine heeft gehoord dat Laura niet meer wilt leven later neemt Laura een overdosis van haar medicijnen en ligt levenloos in het atelier
   – Janine is in gevaar
   – Tamara is het ziekenhuis ingeslagen door haar man en Marwan is in gevaar

   Ik vraag me af of de exit van Steef en Naomi defenitief is.

  5. Ik ben bang dat Nola toch Leukemie heeft dat gaat een heftige verhaallijn worden in het nieuwe seizoen.

   Zal Laura het overleefd hebben op Curaçao?

   Tamara misschien vermoord door haar man?

   • Toch wel jammer dat ze Charlotte Besijn niet mee hadden gevlogen naar Curaçao.
    Ze had wellicht kort Barbara kunnen spelen gezien die daar woont en vriendin is met Janine en Laura.