Archief

  GTST Spoilers 27 t/m 30 mei 2024: de cliffhanger!

  34

  De zomercliffhanger van GTST staat voor de deur! In de laatste week van seizoen 34 bereiken meerdere verhaallijnen een schokkende climax. Zo krijgt Nola gruwelijk nieuws te horen over haar gezondheid, eist Richard een vaderschapstest, verlaten Naomi en Steef Meerdijk, ontdekt Marwan iets schokkends over Tamara en wat gaat er gebeuren met Laura…? Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 27 mei 2024: Richard wil een vaderschapstest

  Janine wordt gebeld door Ludo die een schokkende mededeling doet. Laura valt. Janine en Linda trekken zich het lot van Laura enorm aan, het was immers hun taak voor haar te zorgen. Henk geniet ondertussen van de gezelligheid van zijn vrienden en nodigt ze uit voor een hapje eten bij hem thuis. Ludo gaat er vanuit dat Richard niet meer voor PalmNoot werkt, maar komt erachter dat dat niet het geval is. Richard haalt Shanti over om mee te werken aan een vaderschapstest.

  GTST Shanti Richard van Nooten

  Dinsdag 28 mei 2024: Janine wil Willem Roest opsporen

  Janine smoest tegen Ludo dat ze naar de politie gaat om het hoofdstuk ‘Willem’ af te sluiten. Ze wil de politie helpen om Willem Roest te vinden en komt met een riskant voorstel. Stefano vraagt Nola om samen met hem het event ‘Meerdijk deelt’ te presenteren. Shanti breekt als Pim haar vraagt hoe het met haar gaat. Nu de uitslag van de laatste echo goed was, wil Rik iedereen zo snel mogelijk vertellen dat Shanti weer zwanger is.

  Janine GTST RecycleNL

  Woensdag 29 mei 2024: Nola krijgt gruwelijk nieuws over haar gezondheid

  Nola krijgt de uitslag van haar bloedonderzoek. Bing reageert zijn zenuwen af op Nina, maar zij wil het vandaag ‘gezellig’ houden. Julian houdt zich groot als blijkt dat hij niet is uitgenodigd voor het afscheidsfeestje van Steef en Naomi. Henk drukt de koppige Steef op het hart dat hij voor vertrek vrede moet sluiten met Julian. Janine waant zich veilig nadat ze Willem Roest in de val heeft laten lopen.

  Nola GTST Rozenboom

  Donderdag 30 mei 2024: de cliffhanger

  Vlak na het gruwelijke medische nieuws besluit Nola open kaart te spelen tegen haar vrienden en familie. Janine deelt een pijnlijke waarheid over Laura met Henk. Marwan ontdekt iets schokkends over Tamara.

  Delen

  34 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Linda-die-... op

   …en zucht, goed voor de soap…maar hoop echt dat Rik de vader is… Vind de huidige Stefano trouwens leuk! Leuk hoe hij en Marwan elkaar nu tegenkomen. Steef z’n karakter is er echt minder op geworden, jammer… Nou, soaaaaap! Haha..

  2. Linda-niet-die-uit-gtst;-) op

   Fijn dat Laura nog even blijft idd! Wel een tragische (zeer simpel-realistisch gespeelde) verhaallijn. En ja, Nola…wauw… Ik denk dat ze met de voorlaatste aflevering de omslag willen hebben laten zien. Van vrij, toekomst, plezier naar
   gruwelijke shit. Vond haar reactie heel geloofwaardig, sterk gecast hoor. Zet de puber heel sterk neer. Vind ik. 😉 Ik denk dat Tamara undercover is, haha..spannend… En Janine wordt de cliffknaller! Denk ik 😉 Ik smul 😉

  3. En nog even dit ik hoop dat wij ook nog wat bloopers te zien krijgen van de afgelopen maanden . Zoals gisteravond , Willem Roest is opgepakt of wie hij dan ook is en zit op het politiebureau en zit Alex de Boer aan te staren zonder een woord te zeggen . Vind ik knap en ik hoop dat daar een blooper ban komt want deze scene is vast niet in 1 keer gelukt , je zult maar de slappe lach krijgen toch ??

  4. Ook ik denk dat Tamara dingen doet in opdracht van haar man of het heeft met iemand te maken van de Rozenboom . Marwan heeft niet voor niets gezegd dat er hele spannende dingen gaan gebeuren in de Rozenboom en de spanning omtrent Janine loopt ook op. Ben het wel eens met dat de voorlaatste aflevering van afgelopen woensdag saai was, ik dacht nou er gebeurt van alles maar nee alleen het slechte nieuws voor Nola.Bewaren ze alles voor de laatste aflevering ??? Het goede nieuws is dat Laura er nog gewoon inzit !

  5. Die Willem die ze hebben opgepakt is niet de echte, deze neemt nog wraak .
   vond de aflevering van volgende week woensdag (29 mei) echt heel erg saai.
   We gaan het zien wat het gaat worden ..

  6. – Tamara is een crimineel.
   – De man van Tamara zet haar onder druk.
   – De man vab Tamara is lichamelijk gehandicapt?

  7. Tamara is geboren als een jongen?
   Nola heeft nog maar 2 mnd te leven?
   Laura wil euthanasie?
   Steef en Naomi s vliegtuig stort neer?

   Zo iets ?

  8. Omdat ik vooruit kijk heb ik de eerste aflevering van de cliffhanger gezien. En ja het is spannend .Ik moet eerlijk zeggen dat Richard ( Edwin Jonker ) goed speelt, je ziet hem of etende of hij neemt net een slokje, hij is lief maar nu dus even niet … en waar de cliffhanger heen gaat is ook nog niet duidelijk . Er zijn veel verhaallijnen die in aanmerking komen .

  9. Weer die cliffhanger een maand eerder dan gebruikelijk 😏Balen dat het seizoen steeds meer ingekort wordt. Eerst al van 5 naar 4 dagen, nu weer dit. Het is niet meer leuk zo😟

   • steeds korter op

    het moet nog minder worden van 4 naar 3 dagen en van een half uur terug naar 20 min, de cliffhanger al zo rond midden april, zo hou je het boeiend.

  10. Linda-niet-die-uut-gtst ;-) op

   Ik vind die hittegolf zo leuk! Haha.. Onderdeel van het willen laten lijken op alledaagse soeza denk ik.. En idd, Bing verwart ook mij… Benieuwd. Vrees leukemie voor Nola…had zo gehoopt op puberhilariteiten rondom de Roozenboom, maar wordt een andere verhaallijn… Benieuwd, lef wel weer van de schrijvers. Ik kijk trouwens met erg veel plezier momenteel. Wel klaar met geneuzel rondom Sreef en Naomi. Benieuwd naar de Tamaratwist! Leuk gecast nog steeds, past daar wel in Roozenboom 🙂

   • M als antwoord op je vraag: Bing is niet op curaçao de acteur van Bing Everon komt uit Curaçao dus hij ging even mee om Babette (Linda) het eiland een beetje te laten zien.

  11. Is iedereen in Meerdijk in mei in een hittegolf beland? Ik zie ventilators en gewapper met waaiers. Beetje rare timing.

   • Misschien gemeen maar ik hoop het echt. Ik vind Richard zo leuk, denk ook dat hij een leuk setje zou zijn met Shanti. Rik vind ik een saaie ouwe zeur geworden.

  12. gtstfan2015 op

   Ik denk zoiets nu:
   – Nola heeft Leukemie
   – Laura leeft nog en Janine heeft gehoord dat Laura niet meer wilt leven later neemt Laura een overdosis van haar medicijnen en ligt levenloos in het atelier
   – Janine is in gevaar
   – Tamara is het ziekenhuis ingeslagen door haar man en Marwan is in gevaar

   Ik vraag me af of de exit van Steef en Naomi defenitief is.

  13. Ik ben bang dat Nola toch Leukemie heeft dat gaat een heftige verhaallijn worden in het nieuwe seizoen.

   Zal Laura het overleefd hebben op Curaçao?

   Tamara misschien vermoord door haar man?

   • Toch wel jammer dat ze Charlotte Besijn niet mee hadden gevlogen naar Curaçao.
    Ze had wellicht kort Barbara kunnen spelen gezien die daar woont en vriendin is met Janine en Laura.