Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 28 mei t/m 1 juni 2018

  14

  MA 28/5
  Zoë verzwijgt voor Rik dat ze een datum heeft wanneer ze wordt voorgeleid. Lana denkt terug aan de fatale nacht, maar houdt haar mond over wat er precies is gebeurd. Als Loes druk zet, zit Sjors met de brokken. Amir is vastberaden Bings onschuld te bewijzen.

  DI 29/5
  Zoë wordt betrapt als ze in andermans spullen aan het neuzen is. Aysen vindt het hoog tijd dat Lana aangifte gaat doen. Q krijgt van iedereen advies wanneer hij een date heeft. Nina beëindigt een vriendschap en krijgt ongelofelijk nieuws over Bing te horen.

  WO 30/5
  Anton gelooft het niet wanneer Amir verkondigt dat hij zijn droom om arts te worden heeft opgegeven. Met Q gaat het helemaal mis en Lana is degene die het moet oplossen. Noud vindt dat Sjoerd zich onmogelijk gedraagt wanneer zij sollicitaties afnemen.

  DO 31/5
  Aysen wordt uit het niets aangevallen door een onbekende man. Marieke roept geldproblemen over zichzelf af. Ze hoopt dat ze ermee wegkomt. Mark probeert een veelbelovende opdracht binnen te slepen. Ludo twijfelt of dit niet te hoog gegrepen is voor hem.

  VR 1/6
  Anton grijpt in als hij zijn kleinzoon in de buurt ziet van een mogelijke misdadiger. Marieke heeft een oplossing voor Nina’s problematische vermoeidheid. Loes doet verwoede pogingen om onder een verplichte doktersafspraak uit te komen. Mark en Marieke stapelen leugen op leugen. Wanneer vallen ze door de mand?

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

   • loes heeft jan vermoord en loes vertelt aan nina dat ze die nacht met bing was,daarom hebben ze ruzie

  1. Na die opmerking van Q afgelopen week: ‘Misschien moet je me zoenen, een praktijkvoorbeeld’ tegen Lucas bedacht ik hoe leuk het zou zijn als zij wat krijgen.
   Nouja voor heel even dan. Lucas is veel te losbollig en Q is niks gewend. Maar het zou wel heel grappig/ leuke tv opleveren!

  2. de vriendschap die Nina breekt.. zal dat die met Loes zijn?
   benieuwd of Loes tot de cliff meegaat en dat de Jan Meas verhaallijn echt heel lang gaat duren of dat de zaak eerder wordt opgelost.. Ik denk het eerste

   • nee is te gemakkijk dat nina haar vriendschap met loes verbreekt denk niet dat ze maandag of zo al ondekken dat loes haar drogeert ze kan misschien wel weten dat ze gedrogeert word maar wie het doet daar moeten ze nog achter komen

    • nee loes vertelt een leugen dat ze met bing geslapen heeft,daarover is de ruzie ,en loes heeft jan die trap gegeven

   • Tuurlijk gaat dit ellenlang duren!! Maar Loes heeft het gedaan en zal niet zomaar Bing opgeven! Die Loes is echt gek!!

    • En Lana is niet bij haar opa en oma, maar Loes houd haar vast want Lana heeft gezien dat Loes Jan Maes vermoord heeft en die laptop erachter aan het gegooid heeft ipv bij Loes d’r oma gebracht heeft.