Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 29 april t/m 2 mei 2024: strijd tussen Ludo en Richard

  25

  De strijd tussen Ludo Sanders en Richard van Nooten laait opnieuw op. In de week van maandag 29 april t/m 2 mei bedenkt Ludo een plan om zijn grootste aartsvijand dwars te zitten. Verder komen Janine en Stefano op het spoor van de mysterieuze Yvonne Roest. Wie is deze vrouw? En Nola krijgt eindelijk de waarheid te horen over haar erfenis… Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 29 april 2024

  Nina vindt dat Nola recht heeft op de waarheid, maar Bing is het daar niet mee eens. Shanti geniet van Riks liefde. Ze raakt in de stress als Richard haar een voorstel doet. Janine vindt met hulp van Stefano de journalist die het artikel over Willem Roest destijds geschreven had. Ludo broedt op een plan waarmee hij Richard dwars kan zitten.

  Meer spoilers onder de video.

  Dinsdag 30 april 2024

  Nola kan nauwelijks bevatten wat ze te horen heeft gekregen over haar erfenis en hoort braaf de adviezen van haar (groot)ouders aan, maar dat brengt haar al snel in de problemen. Marwan houdt zich groot als Tamara weigert hem te helpen bij het verkrijgen van een promotie in De Rozenboom. Steef en Naomi blijken als enige enthousiast over hun liefdestatoeage. Henk vindt het moeilijk om te kunnen genieten van zijn vrije tijd.

  Woensdag 1 mei 2024

  Zonder Henk draait Julian volledig op voor de zorg van Laura en dat brengt hem onverwacht in de problemen. Nola wil dat Troj mag blijven slapen en Bing schrikt van de reden waarom. Marwan doet zijn best om promotie te maken.

  Donderdag 2 mei 2024

  Shanti stelt pijnlijk eerlijke vragen aan Ludo, maar hij heeft ook een cruciale vraag voor haar. Janine en Stefano komen op het spoor van de mysterieuze Yvonne Roest. Het kost Julian moeite om hulp van Elisa te accepteren.

  Delen

  25 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het valt mij op dat er vanuit GTST courant totaal niet wordt gereageerd op het feit dat Edwin Jonker ( Richard ) een musical award heeft gewonnen als beste bijrol in Jesus Christ Superstar . Als is hij dan maar tijdelijk in de serie een beetje aandacht kan hier toch wel aan worden besteed vind ik . Toen Bertrie Wieringa ( Shanti ) als beste actrice won stond het meteen op de site . Vind dit een beetje jammer want ik vind alle spelers in GTST fantastisch spelen en als iemand een award wint dan is een felicitatie wel op zijn plaats . Maar misschien komt het nog ??

   • Pfff het is een soap, gebeurt in het echte leven vaak genoeg. Daarbij is het ook niet de eerste keer in GTST. Ben je daar nu zo door geschokt?

   • Daniel van der Aar op

    Dat is ook een beetje de running gag geworden met zijn personage. In de vorige runs dat hij er was zat hij ook altijd te eten.

    • rene met kleine r op

     En van mij mag hij er jaren in blijven…………….. hoe geweldig speelt hij zijn rol als slechterik als je al een hekel aan hem hebt als hij gewoon een broodje eet.
     Ik zeg top acteur in een toprol!

     • Precies dit! Dat hij zulke heftige reacties teweeg brengt door enkel te eten, maakt Edwin Jonker wel echt een top acteur 😀

      • Richard ( Edwin Jonker ) speelt zijn rol in GTST echt goed en voor wie het gisteravond gemist heeft hij heeft de Musical Award gewonnen voor beste bijrol in de musical Jesus Christ Superstar !! Voor mij is hij een top acteur !!

  2. Het zou me niks verbazen als Yvonne Roest de echte moeder van Janine en Marieke is. Zij waren geadopteers. Op de foto in de aflevering komende week zie je 4 kinderen (1 broer die is gebleven bij familie Roest en 3 zusjes). Dit creëert een opening om opnieuw een zus uit de koker te trekken.

   • Dat vind ik wel heel scherp van je hoor! Had ik nog niet zo over na gedacht maar ik hoop eigelijk wel dat dat de verhaallijn word, en dan het liefste weer zo’n gemene zus zoals Maxim van Ludo dat zou leuk zijn!

   • Zou een hele mooie verhaallijn zijn, maar ik denk dat het weer op niks uitdraait. Ik neem aan dat Janine zichzelf ook wel op die foto zou herkennen als ze daar op zou staan.

  3. Knap werk hoe scherp voor de kijkers in beeld wordt gebracht hoe diep die Naomi gaat met manipuleren.
   Zoals klaarblijkelijk moet ze dus niks perse van Steef en geeft hij haar onbewust steeds de tijd om nieuwe streken te bedenken en letterlijk zijn stoorzender te zijn.

   Straks is Steef gezakt, zit hij met een slechte tattoo en eenzaamheid, omdat zijb vader niet kon zien dat scheiding van Saskia geen geldend excuuus is voor Naomi, die het leed vab de langere ademhaling voelt..

   Die nieuwe meid in de Rozenboom.. alsof ze het karakter en de toepasselijke gezichtsexpressies heeft overgenomen. Let maar eens op. Zo‘n persoon op zichzelf kon dus blijkbaar niet gemist worden..

   En wie weet.. als Sas gebleven was, manager worden in de Rozenboom want de bar is ze zat.. Zou het dat de regie eigenlijk haar aan Marwan wilde koppelen?
   Zus, boven zusje, moeder boven zus..

     • Angela de Kong op

      Ja, het begrip is schrijnend als bijna niemand nog een boek leest…
      Ik vond het heel grappig juist.

      Blijkbaar zien sommigen werkelijk een geit als naar zichzelf kijken in de spiegel. Hahahaha

      Naar niemand heb ik verwezen!

    • Ja, wat kan ik zeggen..
     Mijn zinsopbouw is gewoon van een ander genre.. prima als jullie doorscrollen.

     Ik typ gewoon wat ik benoemenswaardig vind om af te tasten of anderen hetzelfde opmerken als wat ik zie. Maar mijn schrijfstijl leid af… nou, daar ga ik helemaal niks aan veranderen!

  4. Ik ben wel blij dat die verhaallijn van Ludo en Janine nu een beetje afgelopen is en dat ze weer wat aardiger tegen elkaar doen, ook leuk dat we nu de strijd met Richard gaan krijgen vlak voor de zomercliff, dat gaat spannend worden!