Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 4 t/m 8 september

  30

  MA 4/9
  De brandweer doet er alles aan om iedereen heelhuids uit de vuurzee te redden. In het brandende pand zoeken mensen steun bij elkaar. Als het vuur aan het einde van de nacht onder controle is, moet er nog één slachtoffer van de brand geïdentificeerd worden. Rik wordt bedreigd. Bings zicht komt langzaam maar zeker terug.

  DI 5/9
  Sam en Linda proberen slecht nieuws te verzwijgen. Ludo worstelt met een groot schuldgevoel. Job krijgt een vermoeden wat Sjoerds geheim kan zijn. Als hij ernaar vraagt, probeert Sjoerd een draai aan het verhaal te geven.

  WO 6/9
  Lucas ontkent dat hij gewond is en verslechtert zo zijn situatie. Als Amir met een verrassing voor Sjors komt, zoekt ze daar iets te veel achter. Noud kan niet voor Laura verzwijgen wat er in Utrecht gebeurd is. Laura moet plotseling opgenomen worden.

  DO 7/9
  Noud laat een verkeerde eerste indruk achter bij iemand die hij juist wil imponeren. Sam heeft paniekaanvallen. Door het slaaptekort dat daaruit voortkomt, heeft ze moeite om zich te focussen.

  VR 8/9
  Het zit Sjoerd niet mee: hij wordt beschuldigd van onverantwoordelijk gedrag en komt ook in een ongemakkelijke situatie terecht. Ludo wordt onaangenaam verrast als Janine, Nina én Kimberly het niet eens zijn met een grote beslissing die hij genomen heeft.

  Delen

  30 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vermoed dat ludos beslissing iets van een donatie van een orgaan moet zijn voor maxime. Ik ga overigens voor rikkie die dood is. Bill overleeft het wel.

   • Klopt ik heb van iemand vernomen dat Ludo donor wil zijn, maar niet zonder risico mede door zijn hart, deze persoon die regelmatig bij RTL komt kan het wel eens zijn dat zowel Ludo als Maxime komen te overlijden, ik heb begrepen dat Ludo / Erik vorig jaar zomer al bij de producers heeft aangegeven te willen stoppen met GTST, maar de producers hadden hem gevraagd nog even te blijven, maar het kan dus zijn dat hij tot ongeveer 1 oktober blijft en dan de serie verlaat.

    • Ik had eerder een keer gelezen dat als ludo eruit zou gaan wilde janine ook stoppen (omdat ze in het echt getrouwd zijn) dus dan zou ook janine eruit moeten gaan.. en hij staat ook op de nieuwe castfoto waar maxime en zelfs bill vanaf zijn gehaald.

  2. Volgens mij leeft rikkie nog want ik zag een spoiler bij boulevard dat ze tegenover job zat een weer weg viel dus hoop dat bill doodgaat

  3. De spoilers doen netalsof Rikki en Maxime allebei dood zijn of op de rand van de dood zitten. Het is nu fifty fifty tussen Maxime en Rikki. En Bill is denk ik de tweede dode die later in t ziekenhuis overlijdt.

  4. Of het nou rikki maxime of bill is maakt biet uit maar wat een flauwekul met die magazines de covers bij elkaar was de nieuwe seizoensfoto… rikki maxime en bill staan hierop

  5. Ik denk toch Rikki nu.

   Er staat dat aan het einde van de nacht het vuur onder controle is en het slachtoffer geindentificeerd moet worden, maar in de promo zie je dat Bill en Maxime al gevonden worden door de brandweer (wel buiten bewustzijn gok ik.) Rikki daarintegen kunnen ze nergens vinden. In de eindshot zie je Job en Sjoerd naar foto’s kijken. Ik maak hieruit op dat Aysen gered is door Sjoerd. Dat kun je zien bij dinsdag als Sjoerd met een geheim loopt en Job vraagt wat er is.

  6. Ik maak juist erop uit dat Bill dood is gegaan. Marjolein Keuning is net nog genomineerd voor haar rol als Maxime in GTST… Lijkt me stug als ze daar nu mee gaat stoppen.

   Het schuldgevoel van Ludo is dat hij het huwelijk niet accepteerde.

   En anders zijn Maxime en Bill beide dood gegaan. Maar zo en zo is Bill dood.