Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 6 t/m 9 mei 2024: Laura wil naar Curaçao

  8

  De reis naar Curaçao komt steeds dichterbij! In de week van maandag 6 t/m donderdag 9 mei 2024 komt Laura op het idee om in haar eentje naar het tropische eiland te gaan. Henk ziet dat echter niet zitten. Verder deelt Ludo met Janine dat hij PalmNoot alsnog binnen wil halen, krijgt Shanti een verontrustend telefoontje en worden Tamara en Marwan bijna betrapt… Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 6 mei 2024

  Ludo deelt met Janine dat hij er alles aan zal doen om PalmNoot alsnog binnen te halen, maar Janine wil hier niets van weten. Terwijl Shanti en Richard hun samenwerking opstarten, krijgt Shanti een verontrustend telefoontje. Tamara weet Marwan ervan te overtuigen dat hij zijn studie door moet zetten zodat ze samen toekomstplannen kunnen maken.

  Dinsdag 7 mei 2024

  Bing raakt geïnteresseerd als het pand van de buren te koop wordt gezet. Als Stefano weer een rotklus krijgt, vraagt hij hulp aan Manu. Shanti breekt als Julian lief voor haar is vanwege Billy. Naomi ziet met lede ogen aan hoe Steef en Julian te veel hooi op hun vork nemen en adviseert Laura om professionele hulp in te schakelen.

  Lees verder onder Instagram-post.

  Woensdag 8 mei 2024

  Janine probeert een vriendin van Yvonne over te halen met haar te praten. Laura zoekt steun bij Henk, maar die is het tot haar ongenoegen niet met haar eens. Merel weet het vertrouwen van Manu te winnen, waardoor hij durft te bekennen dat hij iets gestolen heeft. Naomi schrikt van Julians verwijt.

  Donderdag 9 mei 2024

  Bing wordt onaangenaam verrast als Nina twijfelt om te investeren in een nieuw pand. Waarom is ze plotseling van mening veranderd? Henk en Julian proberen op Laura in de praten: alleen naar Curaçao gaan is geen goed idee. Als Janine wil stoppen met haar podcast over Willem, wijst Ludo haar erop dat er dan een crimineel vrijuit gaat. Marwan en Tamara worden bijna betrapt.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ze maken een fout bij GTST nu gaan ze doen alsof Bing al jong met een meisje naar bed is geweest nou nee, hij kwam toch Sjors tegen hij was echt geen 16 jarige meer hoor, na gedoe dat Sjors toch wil de wachten wegens verkrachting Door nick, was het nog uit gegaan met Sjors en Bing, Bing ging toen nog met Florien naar bed en ze een leugen vertelde dat ze zwanger van Bing was, het kwam boven water en kwam Bing weer terug naar Sjors later trouwde Sjors en Bing bij de Efteling samen in hotel bedrijven hun ook de liefde

   • Ik ben wel benieuwd wat Bing te zoeken heeft op Curaçao? Janine wilt mee met Laura maar waarom gaat Bing dan ook mee? Ik ben benieuwd.

    • Bing gaat niet mee naar Curaçao Everon de acteur van Bing komt uit Curaçao dus hij ging mee om ze een beetje kennis te laten maken met Curaçao

  2. Er bekruipt me opeens het gevoel dat de partner van Tamara haar gaat omleggen.

   Ewald. Hij leek zo onschuldig toen hij subtiel even tevoorschijn kwam op haar telefoon, maar ik verwacht dat hij ons kijkers gaat verrassen met een tragische daad, waarna heel veel spijt komt en Marwan weer alleen verder moet met zijn leven.