Archief

  Cliffhanger spoilers 2 t/m 6 juli

  56

  MA 2/7
  Als Loes zich vermomt en ergens binnendringt, loopt het helemaal mis. Zowel Aysen als Sjoerd ondergaat een verrassende vrijgezellenavond. Marieke gaat op het verkeerde moment door het lint en verknoeit een grote zakendeal.

  DI 3/7
  Het plan om de moordenaar te ontmaskeren loopt gevaar door een actie van Nina. Sjors weet niet wat ze aan moet met een definitief toekomstbesluit van Tim. Door geldgebrek kunnen Lana en Q niet verder reizen naar Denemarken, maar ze kunnen ook niet terug. Laura geeft Lucas liefdesadvies.

  WO 4/7
  Vandaag gaat Aysen met Sjoerd trouwen. Sjoerd heeft een enorme verrassing voor haar. Marieke probeert de mislukte zakendeal recht te zetten en vertrouwt op haar charme. Als Lucas een bekende tegen het lijf loopt, lijkt het toeval. Maar zij is hier met een reden.

  DO 5/7
  Sjoerd vertroetelt Bram en biecht iets aan hem op. Anton spreekt allebei zijn zoons aan over wat er op huwelijk is gebeurd. Lucas weet over onbegrip en wraakgevoelens heen te stappen, Noud kan dat echter niet.

  VR 6/7
  Terug naar de dag van het huwelijk: Ludo kan Nina maar niet bereiken. Wanneer zijn ongemak groeit, zet hij alle middelen in om haar te vinden. Als Bing bijkomt in het ziekenhuis, wordt hij direct ondervraagd door de politie. Aysen achtervolgt Loes. Ze komen in een extreme situatie terecht.

  Delen

  56 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denkt dat Nina het overleedt, ik denk dat het dan zo gaat: Net voor dat ze wordt geplet stop de machine. Een van die mannetjes gaat kijken wat er aan de hand is. Dan hoort hij Nina en haalt de auto daar weg waar ze in zit. Hij legt de auto neer en maakt hem open en ziet Nina. Zo denk ik dat het gaat gebeuren

  2. Ik kijk sommige gtst classics terug,valt me heel erg op de verhaallijnen daar ging het ergens over nu niet meer.Ook de Cliffhangers daar keek je naar uit nu is er niks meer aan zo voorspelbaar

  3. Catfight was wel goed tussen Loes en Aysen maar het einde van Loes niet in de haven van Rotterdam ook nog

  4. Straks voetbal die cliff kan je nog de hele Zomer bekijken
   Zal wel heel voorspelbaar zijn en saai Belgie gaat voor gtst

  5. Wat een saaie boel in Meerdijk rond Bing Nina en Loes ik kijk niet meer je kan nog beter naar het voetbal kijken.En Sjors is gewoon een ouwe zeur en een slechte moeder haar dochter is spoorloos en zit ze te flirten met die duffe Tim.

  6. Ik denk dat Bing dood gaat en bij Nina zet ik een vraag teken neer
   Want principe wil Loes gewoon van Nina af
   Maar door een grote fout gaat Bing dood en Loes draait dan helemaal door en probeerd Nina te vermoorden maar mislukt en door iets of iemand gaat Loes dood en Zoe en Aysen worden gewoon naar het ziekenhuis gebracht 🙂

   • Deze week hoef je niet meer te kijken alleen Vrijdag en dan is het klaar voor mij ik kijk niet meer.Spannend is het al een hele tijd niet meer in Meerdijk het seizoen is veel te lang en dan gaan ze alles rekken om je als kijker vast te houden.

  7. Lekker is dat! Normaal is in de RTL app de vooruitkijk aflevering vanaf 20-20.15 uur te zien. Maar vanavond niet hoor. Nog steeds niet beschikbaar! Zou dat een commercieel Videoland trucje zijn? Zodat je lid wordt oid?
   Ik trap er niet in. Al moet ik er tot volgende week vrijdag op wachten !!
   Wat waardeloos RTL!!

  8. Hahahaha, Sjoerd laat Aysen staan bij het altaar, zoiets had ik al een beetje verwacht dat Sjoerd Aysen terug pakt door haar de waarheid te gaan zeggen en haar alleen laat staan bij het altaar.

  9. 3 juli word Nina vermoord door loes, nu gaat ze Ludo achter der aan krijgen zie 6 juli. Dus was maar voor een tijdje terug

   • nina wordt niet vermoord…… ze wordt alleen neer geslagen is effetjes buitenbewust zijn maar ze is er volgend seizoen gewoon weer bij :}

    • Zoals het altijd gaat bij Nina of eigenlijk bij heel die familie. [Op Maxime na].
     Zorgt wel voor iets minder spanning.

  10. Het is TIffy die naar meerdijk komt , die Lucas in Utrecht leert kennen . En ik denk ook dat Amy terug komt naar meerdijk , om Nina te helpen om van loes af te komen . En zo zijn Nina en bing gelukkig in de liefde , en blijven ze een mooi gezin met nola en Manu .

  11. Kan iemand mij vertellen waarom Tim zo vreemd doet? Wat heeft hij tegen t huwelijk van Sjoerd en Aysen?????

   • Hij voelt ook aan dat Sjoerd dit alles speelt. Hij wilt niet echt trouwen, maar Aysen op deze manier te grazen nemen en vernederen voor alles wat ze heeft gedaan. Let maar op… 😉

     • Ik nog niet, wilde nu terug gaan kijken haha. Maar wel echt een giller dat het zo gebeurd is. Had dat vermoeden al vanaf het begin dat Sjoerd bij haar terugkwam. 🙂 🙂

  12. Ik denk dat de wraak gevoelens van Lucas tegen Nina en Aysen zijn. Omdat hij Bing heeft laten vallen door hun.

  13. Flapperdeflap op

   Ik ben benieuwd hoe Aysen met haar nieuwe schoonzusje zal kunnen omgaan. Die twee zijn zooo verschillend. Verder kan ik weinig uit de spoilers halen. Ook al zou Sjoerd “nee” zeggen, daar zal Lucas toch geen wraakgevoelens over krijgen?

  14. Sjoerd wilde nooit meer terug bij Aysen, laat staan trouwen. Dit is een wraakplan van hem om haar bij het altaar te laten staan en “nee” tegen haar te zeggen om haar zo het meest te kwetsen.

  15. Vraagt nu niemand af waar Q is? Of heb ik gewoon iets gemist? Als Lana vermist wordt moet Q toch ook vermist worden?

  16. Jeeh! Tiffy komt eraan! Leuk ? wat was dat lang wachten zeg … pfff.
   De langdradigheid rondom de moord vond ik wel heel erg traag en saai. En nu gebeurd er opeens heel veel tegelijk. Beetje jammer.
   Mr goed de verhaallijn tiffy en Anton zie ik nr uit ??

  17. misschien wordt het wel zo’n cliff toen Suzanne en Daniel over de rand van Daniel zijn woning bungelde: vallen ze of blijven ze staan.

   In dit geval Aysen en Loes

  18. Kenny Lilipaly op

   Lucas komt een bekende tegen en stapt een dag daarna over zijn vraakgevolens heen wie zou hij tegen komen en wat is er geburd op de bruiloft