Archief

  Cliffhanger spoilers 29 mei t/m 1 juni

  35

  Maandag 29 mei

  Shanti en Rik schrikken behoorlijk als blijkt dat de fundering van De Koning aan vervanging toe is. Merel wil Stefano meenemen naar het etentje van haar ouders, maar ze twijfelt. Steef en Demi maken hun laatste examens.

  Dinsdag 30 mei

  Henk was al geen fan van Linda, maar als ze ook nog eens commentaar heeft op zijn trouwpak, wil hij niets meer met haar te maken hebben. Merel wil Stefano meenemen als haar date voor de bruiloft.

  Woensdag 31 mei

  Merel heeft niets voorbereid voor de bruiloftsact en dat zorgt voor stress bij Demi en Steef. Nina heeft haar emoties niet in de hand en laat zich gaan bij haar vriendinnen. Saskia probeert in haar eentje pret te maken.

  Donderdag 1 juni: de cliffhanger

  Het is de grote dag van Henk en Laura, maar de bruiloft dreigt in het water te vallen. Linda heeft zich verslapen en voelt zich niet lekker, Jonathan blijft het liefst weg en ook Margriet zit er doorheen… Wat is zij van plan?!

  Delen

  35 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Nou het nieuwe seizoen is weer begonnen..
   Wat een bagger uitzending de eerste aflevering.
   Wordt nauwelijks gesproken.
   En de laatste aflevering van de week is heel vaag,,, is Stefano nou dood? Of z’n benen kwijt, lekker vaag ..

  2. Antoinette op

   Absurd dat de zomerstop gewoon een maand eerder is dan normaal. De week was al ingekort naar 4 dan en nu dit weer. Ik haak definitief af..en dat na ruim 30 jaar. Jammer.

  3. Klopt ook toen Sasha doodging was cliffhanger van 1e huwelijk bing en nina.
   In 2000 trouwens toen Bowien werkelijk aan de cliff hing was , eindigdte dat seizoen eind Mei 2000 kan ik me nog herinneren.

  4. Wéér een cliffhanger met een bruiloft🙄Lekker origineel weer! Verzin eens wat anders.
   En zo vroeg dit jaar. Waarom?? Normaal is eind juni /begin juli pas zomerstop. Denk dat ik maar afhaak, niks meer aan zo.

  5. Nina is zelfs jaloers op geluk van haar dochter.
   Nina is nog steeds een labiel onvolwassen persoon.
   Door de jaren heen heb ik me aan dit personage geïrriteerd en nu helemaal haha.

   Ze moet ook eens leren om alles kwijt te raken en zelf op te bouwen. Ze noemen nu wel hele tijd wat Ludo slecht heeft gedaan maar alle goede dingen worden niet genoemd. Zo gaat dat ook in het echt helaas met mensen.

   Hoop dat monica gewoon haar kind terugkrijgt en Nina niks over te zeggen heeft. Ze moeten alle 3 daar weg. Wat een slechte ouders.

   Ludo moet ook gewoon wat terug doen. Ze hebben maar een klein zetje nodig die 2. Maar de schrijvers kennende worden ze natuurlijk weer gespaard. Net zoals Stefano. Beetje jammer allemaal. Je begint zo’n absurde verhaallijn en dan niet eens met een payback. Kind of niet zo hebben ze ook niet gedacht vader of broer.

  6. Linda-niet-die-uit-gtst! ;-) op

   Oh……smullen! Haha…jippie! Spannend! Ook met al die nieuwe personages ineens…. Beetje wat aarzelend gevoel al de gehele tijd bij Margriet….brrr…en nu Monica die zegt haar leven op orde te hebben.. Jaja….knettergek vrees ik.. En Nina die zo langzamerhand verdrinkt in haar haatgevoelens… En uiteraard weer een ouderwets lekkere gtstbruiloft erin, haha… Leuk ook die fysiotherapeute erin…leek Julian nou van haar onder de indruk…? Oe….

  7. Tja zo waardeloos ik kan sinds gisteren na 30 jaar gtst niet meer volgen ik kijk in the usa en rtl xl gemist is gisteren gestopt met het uitzenden van gtst net voor de zomer stop.
   Ik kan videoland niet ontvangen hier in de usa,echt zo gemeen zo vlak voor de zomer stop.
   Ik ben echt pissig ben ik al zo lang een fan vanaf de eerste aflevering,nou ja einde gtst dan maar.🤬🤬🤬🤬🤬

    • Ja joh, een vpn verbinding in nl, bijvoorbeeld nord-vpn, dan kun je doen alsof je in nl bent en kun je vast wel videoland kijken! Je mag van mij met ons meekijken! Stuur maar een mailtje naar bloemebeestje at hotmail punt com!
     Je moet alleen ervoor zorgen dat je wel bij het opstarten van videoland wel van te voren de vpn op nl zet…. Kan is anders aanwezig dat videoland het helemaal niet meer doet.

  8. Ik denk dat Laura een hartstilstand krijgt net voor het jawoord en dat de Koning volledig instort en er niets meer van over is….

  9. Waar oh waar gaat dit heen… De spoilers zijn nog een beetje vaag, maar ben benieuwd! Momenteel vind ik de meeste verhaallijnen wel leuk en zal gtst zeker missen in die extra maand zomerstop!

  10. Ik kijk gtst vooruit en denk dat de bruiloft niet doorgaat en dat het te maken heeft met Saskia .Ben benieuwd want vind het nog steeds een top serie en dat mag ook wel eens gezegd worden na alle kritiek .

   • Margriet was toch depressief? Dan denk ik dat ze van het balkon springt en voor Henk en Laura’s neus dood valt. En dat Laura’s jurk dan helemaal onder het bloed zit…

  11. Hahaha serieus weer een Cliffhanger dat eindigt met een bruiloft. Ze weten echt niks beters meer te verzinnen🙄

   • Haha prezies dit.Elke cliff is laatste jaren geëindigd met een bruiloft….gtst haalt zo 2024 niet als het zo doorgaat

    • Wat een onzin!

     De laatste was de zogenaamde bruiloft van Ludo en Billy. En de Cliffhanger is nog niet in deze week dus misschien wel een heel andere cliff.

     Ik denk namelijk dat we afscheid gaan nemen van Jette van der Mei.

     • Op 1 juni is de laatste aflevering van dit seizoen, dus mèt cliffhanger .
      Er staat niet voor niets cliffhanger, bij de spoiler van donderdag.

    • Tja dat weten we nog niet echt, of de cliffhanger niet spectaculair wordt. De spoiler van 01 juni zegt niet echt veel over de inhoud van de cliffhanger.

     Wat ik denk is, Margriet draait door;
     maar soms krijg ik ook vreemde onderbuikgevoelens bij Jonathan, krijg geen hoogte van hem. Waarom wilt hij opeens niet naar de bruiloft?

     Of Laura hierbij betrokken is, ben ik niet zeker van, alleen dat er op haar en Henk’s bruiloft iets gaat gebeuren.

     Wel heb ik het idee dat zo langzaam aan, Laura uit GTST gaan schrijven. Erg jammer.

     • Tja Jette zal er wel een beetje klaar mee zijn en van de vaste verplichting af willen zijn. Geef haar is ongelijk ze word in september 69 wat opzich ook een mooi moment van afscheid is.

      Recasten moeten ze sowieso met Laura niet doen dat zou ik op een bepaalde manier not done tov Jette.